Hyppää pääsisältöön
Virve Rosti

Virve Rosti paljastaa uutuuskirjassa: Veli teki itsemurhan – ei jättänyt omaisille mitään viestiä!

Laulaja Virve Rostin elämään on mahtunut sekä rakkaushuolia että valtavasti surua. Henkilökohtaisen elämän tragediat paljastuvat tänään maanantaina ilmestyneestä elämäkerrasta Vickypedia (Otava), jonka ovat kirjoittaneet Anne Pennanen, Sami Spåra ja Tuija Wuori-Tabermann..

Lue myös: Kirjapaljastus: Virve Rosti synnytti kolmannen lapsensa kuolleena! 

Yksi suru-uutisista tavoitti Virven, kun hän oli esiintymässä Turku-Tukholma-risteilyllä.

"Soittaja oli Anssi-veljen Tiina-vaimo, joka ilmoitti järkyttyneenä, että oli löytänyt miehensä kylpyhuoneesta kuolleena. Shokissa hän oli soittanut ensin Virvelle, joka käski soittamaan hätäkeskukseen. Virve elätteli jopa hetken toivoa, että veli olisi elvytettävissä."

Virven maailma romahti, silmissä sumeni ja sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Bändi kaverit juottivat shokissa olleelle Virvelle konjakkia.

"Tilanteen traagisuutta lisäsi myös se, että veli oli päättänyt kuolla jättämättä omaisille minkäänlaista viestiä. Sisaret, Sirpa ja Merja, olivat tutkineet kaikki mahdolliset paikat, mutta eivät löytäneet mitään, ei pienintäkään kirjettä tai lappusta."

LUITKO JO TÄMÄN? Karu paljastus uutuuskirjassa: Bänditoveri ahdisteli seksuaalisesti teini-ikäistä Virve Rostia - ”Tuli hinkkaamaan paljasta elintään takamustani vasten!” 


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!