Virpi Kätkä sopi rajut eroriitansa Tauskin kanssa – ”Hän juo enää kolme kertaa vuodessa!

Uutiset | 04.03.2019 08:11

Laulaja Virpi Kätkä, 49, erosi yhdeksän vuotta sitten lastensa isästä, laulaja Tauno "Tauski" Peltosesta.

Ex-pariskunta ajautui eron jälkeen rajuihin riitoihin, joita puitiin käräjiä myöten. He saivat kuitenkin sovittua välinsä puolitoista vuotta sitten.

Lue myös: Laulajakaunotar Virpi Kätkä juhli ex-NHL-tähden kanssa: Maailman paras bilekaveri!

– Olen antanut jo kauan sitten kaiken tapahtuneen hänelle anteeksi. Halusin sopia välimme jo ihan siitä syystä, että jos jommallekummalle meistä sattuu jotain, niin kumpaakaan ei jää kalvamaan riidoissa oleminen. Ja lapsilla on hyvä olla, kun vanhemmat ovat sovussa.

​ Virpillä oli riitaisa ero ex-miehensä Tauskin kanssa. – En olisi halunnut käsitellä asioita lehtien sivuilla. Se oli tapani puolustautua, kun toinen alkoi kertoa omia tarinoitaan, Virpi sanoo.
​Virpillä oli riitaisa ero ex-miehensä Tauskin kanssa. – En olisi halunnut käsitellä asioita lehtien sivuilla. Se oli tapani puolustautua, kun toinen alkoi kertoa omia tarinoitaan, Virpi sanoo.

 

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä CatCat-kaunotar Virpi Kätkä: Minua luullaan lesboksi – ”Irtosuhteita eron jälkeen”

Virpi kokee Tauskin vähentäneen juomista huomattavasti.

– Hän juo enää korkeintaan kolme kertaa vuodessa.

Ex-pariskunta ei palaa enää koskaan yhteen.

– Rakkaus kuoli avioliitossa mutta ystävyys ei. Pidämme nykyään toistemme puolia. Haluan puolustaa häntä, koska hän on ottanut vastuun lapsistaan ja on auttavainen. Tällä viikolla hän on luvannut tulla avittamaan minua autooni liittyvissä asioissa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!