JVG

VilleGalle paljastaa: Olen sinkku!

26.09.2017 09:02

Räppärikaksikko JVG eli Jare, 29, ja VilleGalle, 29, julkaisivat kaikkien yllätykseksi ilman mitään ennakkomarkkinointia Popkorni-albumin, jonka 11 kappaletta nousivat Spotifyn Suomen soitetuimpien kappaleiden top 12 -listalle. Räppärikaksikko rikkoi samalla Spotify-ennätyksen.

- Vähän pelotti, onko siinä liikaa musiikkia kerralla. Fanit reagoivat kuitenkin hyvin, ja somessa tuli paljon hyvää palautetta. Jengi laittoi Snapchatissa viestinä lempikappaleita. Oli hieno fiilis, kun niitä oli laidasta laitaan, kaksikko kertoi Kummien Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa.

Jare seurustelee

Jare on seurustellut jo vuosia, mutta VilleGalle on ollut vilkkaampi siviilielämässä, eikä kukaan ole rauhoittanut hurmuria.

- Ei kai sillä väliä ole, jos sanon tämän, mutta kyllä olen sinkku, VilleGalle hymyilee.

Kimin ja Mintun häissä

Ahkerina urheilijoina tunnettu kaksikko käy paljon urheilutapahtumissa. Pari vuotta sitten he pääsivät yksityiskoneella Monacon Formula-kisoihin kannustamaan Kimi Räikköstä.

- Se oli hurja reissu. Olisi siistiä mennä uudestaan, mutta emme tiedä ehdimmekö. Yleensä formulareissut tulevat nopeasti, Jare sanoo.

Kaksikko on Kimi Räikkösen hyviä ystäviä, ja he pääsivät esiintymään jäämiehen ja Minttu-vaimon häihin.

- Kimi on aika kiireinen, kun hänellä on perhe. Hän on rauhoittunut, emmekä mitään soittele. Välillä nähdään ja heitämme läpät, niin kuin monen muunkin kanssa.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!