Uutiset

Ville Haapasalo järjesti kosteat synttärijuhlat: Viini virtasi ja Kaija Koo lauloi!

01.03.2017 12:10

Näyttelijä Ville Haapasalo järjesti medialle juhlalounaan Purpur-ravintolassa 45-vuotissynttäreiden kunniaksi. Illansuussa hän jatkoi juhlimista läheisimpien ystäviensä kanssa.

Paikalle oli kutsuttu noin 50 vierasta, joiden joukossa oli muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana oleva Pepe Willberg yhdessä Pauliina-vaimonsa kanssa, Aira Samulin Niko-poikansa kanssa, Kaija Koo ja Marko Björs. Kaija Koo innostui laulamaan illan aikana synttärisankarille Kuka keksi rakkauden.

- Synttäreillä oli todella rento tunnelma. Emme tunteneet Villeä entuudestaan, mutta hän osoittautui todella mukavaksi ihmiseksi. Ruoka oli todella hyvää, joten menemme varmasti myös jatkossa syömään hänen ravintolaansa. Emme voineet jatkaa iltaa kovin myöhään, sillä Pepellä on tänään tanssiharjoitukset. Innostuimme laulamaan. Pepe lauloi Airalle serenadin ja minä puolestani Villelle Jos rakastat -kappaleen, joka mielestäni kuvaa häntä hyvin. Kaija Koo innostui myös laulamaan. Lauloimme yhdessä Kuka keksi rakkauden -biisin, Pauliina kertoo.

Seiskan saaman tiedon mukaan kyseessä oli varsin kosteat bileet.

Ville Haapasalo paljasti Seiskalle synttärilounaalla, että hän juhlii synttäreitä useana päivänä.

- En ole aiempina vuosina juuri synttäreitä viettänyt, mutta nyt ajattelin. Lauantaina juhlin synttäreitä Georgiassa, jonne saapuu lentokoneellinen kutsuvieraita, Ville kertoi.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!