fbq
Uutiset
04.02.2019 09:50
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Matti Nykänen
Viime yönä menehtynyt Matti Nykänen sairastui syksyllä vakavasti - "Pelottaa helkkaristi"
Uutiset
04.02.2019 09:50
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Maanantain (4.2.) vastaisena yönä menehtynyt mäkilegenda Matti Nykänen oli viime syksyyn asti "terve kuin pukki", mutta sitten hän sairastui diabetekseen.

LUE LISÄÄ: MATTI NYKÄSEN VAIMO PIA SURUN MURTAMANA: "MATTI KUOLI VIIME YÖNÄ"

Seiska uutisoi asiasta marraskuun alussa.

Lue lisääMatti Nykänen kärsii oudoista oireista - sai lääkäriltä sokkiuutisen: Pelottaa helkkaristi

Matti kaatui kesällä vesiskootterilla, eivätkä törmäyksessä kipeytyneet kädet tahtoneet parantua viikkoihin. Mäkikotka jatkoi elämää entiseen malliin ja pilkkoi puita talvea varten, mutta rankka työ kostautui aina seuraavana päivänä, eivätkä kädet enää nousseet.

– Minulla oli tulehdus käsissä, enkä saanut puettua vaatteita päälleni. Lääkäri antoi kortisonia ja kehotti menemään verikokeisiin.

Verikokeissa outojen oireiden syyksi paljastui diabetes.

– Pistän itseeni joka päivä kello 12 insuliinia. Se on helppo pistää, mutta sitä ei saa laittaa liikaa eikä olla laittamatta. Jos verensokeri painuu liian alhaiseksi, voin joutua koomaan, Matti kertoi tuolloin Seiskalle silmät kostuneina.

Lue myös: DIABETEKSEEN SAIRASTUNUT MATTI NYKÄNEN PIIKITTÄÄ PÄIVITTÄIN INSULIINIA: PELKÄÄN VAIPUVANI KOOMAAN!

- Meikäläinen ei mihinkään koomaan vajoa! Ja jos vajoan, palaan entistä vahvempana. Kyllä se silti pelottaa niin helkkaristi, että meikäläiseltä menee taju kankaalle. Olen pysynyt terveenä näihin päiviin asti, hän totesi.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »