Viikon Kääk!-juorut: Bile-Dani jäi ilman röökiä, Michael Monroe ryntäsi automaatille!

Uutiset | 16.04.2017 21:00

RYNTÄSI AUTOMAATILLE!

Rokkari Michael Monroe käänsi päitä Helsingin rautatieasemalla viime viikolla. 

Michael Monroe

– Matkalaukkua perässään vetänyt Michael ryntäsi kovalla kiireellä pankkiautomaatille ja rahat nostettuaan lähti juoksujalkaa ulos asemarakennuksesta, Seiskalle kuvaillaan.

 

JÄI RÖÖKITTÄ!

Bile-Dani joutui pettymään Lahden Citymarketissa, kun hänelle ei myyty tupakkaa, koska hänellä ei ollut henkkareita mukana. 

Bile-Dani

– Danin tyttöystävä odotti Subwayssa, jonne Dani saapui kaupan tiskiltä voivottelemaan, että röökit jäivät saamatta. Danilla oli jalassaan ”tyylikkäät” Crocs-sandaalit, Lahdesta naureskellaan.


RÖÖKITAUKO KESKEN HARJOITUSTEN!

Näyttelijä Jukka Rasila tuprutteli tupakkaa Helsingin Aleksanterin teatterin edessä. 

Jukka Rasila

– Jukka varmaan piti taukoa teatteritreenistä, sillä tupakan tumpattuaan hän ryntäsi kiireellä takaisin teatterin uumeniin, kulttuuriväki supisee.

 

KARKKILAKKO ISKI!

Poliitikko Alexander Stubb on karkkilakossa. Lakko paljastui, kun hän lounasti vaimonsa Suzanne Innes-Stubbin kanssa ravintola Bravuriassa Helsingissä viime viikon keskiviikkona. 

Alexander Stubb

– Tarjoilija tarjosi Alexille tikkaria lounaan jälkeen, mutta tämä kieltäytyi ja kertoi olevansa kuuden viikon karkkilakossa, Seiskalle paljastetaan.

 

RÄPLÄSI ÄLYLAITETTA!

Suomen pankin pääjohtaja ja ex-ministeri Erkki Liikanen matkusti viime viikon keskiviikkona vaimonsa Assin kanssa Frankfurtiin.

Erkki Liikanen

 – Pariskunta ei kentällä loungepalveluita tarvinnut, vaan he odottivat tavallisten tallaajien joukossa. Kumpikin oli kovin keskittynyt omiin älylaitteisiinsa, matkaajat kertovat.

 

AIRA EI TANSSINUT!

Tanssinopettaja Aira Samulin piipahti viime viikon tiistaina Helsingin Kaapelitehtaalla katsomassa Jemina – The Great American Show -esitystä.

Aira Samulin

– Ohjelmassa tuli kohta, jossa esiintyjät opettivat yleisölle helpon koregrafian ja pyysivät yleisöä tanssimaan. Kukaan, edes Aira, ei kuitenkaan yhtynyt tanssiin, Seiskalle hämmästellään.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!