Vesa Keskisellä kovat piipussa – katseet käännetty jo seuraavaan tv-tuotantokauteen!

Uutiset | 11.04.2017 21:03

Tuurin keisari Vesa Keskinen vaikuttaa erittäin onnelliselta mieheltä. Siihen onkin syynsä, sillä Suomen kuuluisin kyläkauppias on saanut perheensä pysyvästi Brasiliasta Suomeen.

TAUSTAA: Vesa Keskinen uhkasi heittää Seiskan toimittajan ulos: ”Millainen mies sinä oikein olet?”

Yhteistä perhe-elämää Pohjanmaalla on nyt takana reilut pari viikkoa. Sitä ennen Jane-vaimo ja pariskunnan kaksi lasta majailivat Brasiliassa, josta nähdään välähdyksiä myös ensi viikolla TV5:llä jatkuvassa Tuurin kyläkauppias -sarjassa.

Millainen kokemus Brasilia oli?

- Siellä kuvattiin meidän arkeamme. Moni luulee arkemme olevan luksusta, mutta oikeasti se on paljon arkisempaa kuin monella suomalaisella, Vesa väittää Seiskalle.

- Meillä oli vuokrattuna 300-neliöinen talo. Sieltä ylettyi heittämään kiven rantaveteen, mutta talossa ei ollut muita huonekaluja kuin sängyt sekä kuuden hengen ruokailuryhmä. Se oli siis hyvin arkista.

Kulttisuosiota nauttivasta Tuurin kyläkauppiaasta käynnistyy ensi tiistaina jo kolmas tuotantokausi. Mitä ajatuksia se herättää?

- Hmm… Ei mitään ajatuksia, Vesa vastaa.

Ei mitään ajatuksia?

- Ei. Katseet on jo käännetty TV5:n puoleen, jotta saisimme leimat 4. tuotantokauden sopimuspapereihin! kyläkauppias pamauttaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!