fbq
Uutiset
02.04.2020 06:02
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Johanna Tukiainen
Vauvapommi! Johanna Tukiainen raskaushuhujen pyörteessä!
Uutiset
02.04.2020 06:02
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Monessa liemessä keitetyn Johanna Tukiaisen uskolliset someseuraajat ovat varmoja, että julkkisnainen odottaa vauvaa. Lapsen laskettu aika olisi syyskuussa.

Vinkkaajien mukaan Johanna paljasti raskauden epäsuorasti 21. helmikuuta, jolloin hän julkaisi selfieitä sairaalasta. Hän kirjoitti kuvien yhteyteen olevansa stressaantunut ja tappavansa odotusaikaa kuvaamalla sairaalan käytäviä.

Samana päivänä WhatsAppissa lähti kiertämään pienestä sikiöstä ultraäänikuva, jonka väitettiin olevan lähtöisin Johannan luurista, seuraajat kertovat.

– Johanna pyysi ennen sairaalaan menoaan netissä englanniksi rukousapua, koska on joutunut erittäin vakavien kysymysten eteen. Johannahan kuuluu ikänsä puolesta riskisynnyttäjiin, vinkkaaja jatkaa.

Lue myös: Johanna Tukiaisen tuoreet K18-alastonkuvat leviävät netissä: kiistää julkaisseensa niitä itse – syyttää somessa vietellyttä huijaria!

Kuukausia raittiina

Johanna on kertomansa mukaan ollut nyt viisi kuukautta raittiina.

– Seiskassakin on julkaistu kuvia minusta viinilasin ääressä, mutta voin kertoa juovani vain alkoholitonta viiniä, Johanna on kommentoinut.

Lue myös: Lipitti viiniä! Johanna Tukiainen istui yksin baarissa – kuva!

Jos raskaus on totta ja niin pitkällä kuin luotettavat lähdetiedot kertovat, Johannasta tulee syksyllä äiti. Äitiyden onni suotakoon Johannalle kaikkien viime vuosien ikävyyksien jälkeen.

Hänen sisarensa Julia Tukiainen menehtyi joulukuussa 2013.

Lue lisää Johannan raskaushuhuista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »