Uutiset

Vauvapommi! Johanna Tukiainen raskaushuhujen pyörteessä!

02.04.2020 06:02

Monessa liemessä keitetyn Johanna Tukiaisen uskolliset someseuraajat ovat varmoja, että julkkisnainen odottaa vauvaa. Lapsen laskettu aika olisi syyskuussa.

Vinkkaajien mukaan Johanna paljasti raskauden epäsuorasti 21. helmikuuta, jolloin hän julkaisi selfieitä sairaalasta. Hän kirjoitti kuvien yhteyteen olevansa stressaantunut ja tappavansa odotusaikaa kuvaamalla sairaalan käytäviä.

Samana päivänä WhatsAppissa lähti kiertämään pienestä sikiöstä ultraäänikuva, jonka väitettiin olevan lähtöisin Johannan luurista, seuraajat kertovat.

– Johanna pyysi ennen sairaalaan menoaan netissä englanniksi rukousapua, koska on joutunut erittäin vakavien kysymysten eteen. Johannahan kuuluu ikänsä puolesta riskisynnyttäjiin, vinkkaaja jatkaa.

Kuukausia raittiina

Johanna on kertomansa mukaan ollut nyt viisi kuukautta raittiina.

– Seiskassakin on julkaistu kuvia minusta viinilasin ääressä, mutta voin kertoa juovani vain alkoholitonta viiniä, Johanna on kommentoinut.

Jos raskaus on totta ja niin pitkällä kuin luotettavat lähdetiedot kertovat, Johannasta tulee syksyllä äiti. Äitiyden onni suotakoon Johannalle kaikkien viime vuosien ikävyyksien jälkeen.

Hänen sisarensa Julia Tukiainen menehtyi joulukuussa 2013.

Lue lisää Johannan raskaushuhuista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

 

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!