Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Maija ja Peter Nyman

Vau, mikä uikkarikuva! Peter Nymanin superkaunis Maija-vaimo avautuu blogissaan elämästään: Peter on "korkeammilla pistesijoilla kuin koskaan aiemmin"

Uutisankkuri Peter Nymanin vaimo Maija Lukkarinen-Nyman pitää suosittua Maijan maailma -nimistä blogia. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2004. Julkisuuteen Maija nousi Diili-ohjelmasta vuonna 2011 Hjallis Harkimon neuvonantajana.

KATSO MYÖS: DIILI-MAIJA: NÄIN MIEHENI PETER NYMAN SUHTAUTUU TÄHÄN!

Innostuu korkokengistä, akkuporakoneista ja kahvakuulista

Blogin esittelytekstin mukaan Maija on "helsinkiläinen varatuomari, LKV ja sisustussuunnittelija. Vaimo ja kahden lapsen äiti. Maija innostuu niin korkokengistä, akkuporakoneista, design-huonekaluista kuin kahvakuulista. Maijan elämästä kumpuaa Maijan Maailman aiheet".

Tuoreimmassa blogipostauksessaan Maija kertoo, miten hän huolehtii hyvinvoinnistaan. Viimeksi hän pohti balanssia elämässään äitienpäivänä (13.5.).

Asiat tärkeysjärjestykseen

Tärkeysjärjestyksessä elämän ykkösasiana tulevat tietenkin lapset, joita Maijalla ja hänen Peter-miehellään on kaksi: noin 13-vuotias Rafaela ja 10-vuotias Dennis.

Vaikka lasten isä joutuu tyytymään kakkossijaan, hän on korkeammilla pistesijoilla kuin koskaan aiemmin ennen lapsia. Antoihan hän minulle nämä lapset. Meillä on myös jotain yhteistä, mitä muiden kanssa ei olisi koskaan. Siitä en haluaisi luopua, Maija kirjoittaa.

Bikinikunnossa

Lapsiin ja avioliittoon liittyvien asioiden lisäksi Maija pohtii sitä, että "hyvinvointi lähtee syvältä itsensä hyväksymisestä epätäydellisyyksineen".

Stressi ja pakko jää vyötäröön kiinni pahemmin kuin berliininmunkki. Ihminen on kokonaisuus – mieli ja keho löytävät tasapainon, jos molemmille antaa aikaa. Miten tasapainon löytää? Jokainen omalla tavallaan ja sitä tapaa minä ainakin jalostan omiin taipumuksiini, heikkouksiini ja vahvuuksiini paremmin soveltuvaksi. Olen matkalla tasapainoon, ehkä jo puolivälissä matkaa – no, ainakin neljännes mentynä.

Lue Maijan koko postaus täältä. 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!