fbqVau, mikä jumalatar: Triana Iglesias julkaisi upean raskauskuvan - Mikael Gabrielin rakas on uskomaton ilmestys! | Seiska
Katso kuva!
Triana ja Mikael vuonna 2017

Vau, mikä jumalatar: Triana Iglesias julkaisi upean raskauskuvan - Mikael Gabrielin rakas on uskomaton ilmestys!

Uutiset | 23.09.2020 19:01

Triana Iglesias, 38, ja räppäri Mikael Gabriel, 30, paljastivat kesällä odottavansa esikoistaan.

Lue lisää: Mikael Gabrielista isä! Räppäri paljasti somessa superyllätyksen! 

Norjalainen juontajakaunotar Triana on esitellyt raskausvatsaansa ylpeästi somen puolella. Tänään keskiviikkonan Triana julkaisi Instagram-tilillään hätkähdyttävän otoksen, jossa hän poseeraa kameralle lilassa asussa. Trianan päässä komeilee samanvärinen ainutlaatuinen päähine. 

- Omaksun sisäisen jumalattaruuteni niin vahvasti tämän raskauden aikana. Pikkuinen tähtisielu on jo niin tärkeä minulle. Olen prosessoinut tätä viime viikolla päivittäin, se on todella kaunista mutta myös aika hullua. Olen tällä hetkellä haavoittuvaisimmillani, mutta samalla vahvin versio, joka olen ikinä ollut. Olen niin rakastunut! Elämä on juhlaa, joka ikinen hetki, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Oih! Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias julkaisi hempeän raskauspäivityksen: "Pienokainen antaa minulle voimaa joka päivä!"

Triana kiitti kuvatekstissään valokuvaajaansa kuvista. Hän vitsaili kirjoituksessaan myös siitä, miten häntä ei hävetä julkaista useita vatsakuvia raskauden aikana. 

Trianan upeutta hehkutettiin kuvan kommenttikentässä.

- Olet niin kaunis!

- Jumalatar!

- Sanon vaan, että vau! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!