fbq
Uutiset
30.11.2020 14:33
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Valtteri Bottas ja Tiffany
Vau! Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas käänsi päitä asuvalinnallaan Bahrainin F1-varikolla - kuvat!
Uutiset
30.11.2020 14:33
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Formula 1:n MM-sarja jatkui viime viikonloppuna Bahrainissa. Kauden kolmanneksi viimeinen kisaviikonloppu ei ollut suomalaisittain menestyksekäs, sillä Mercedes-tallin Valtteri Bottas jäi vasta kahdeksanneksi ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen puolestaan oli 15:s.

MM-sarjapisteissä toisena olevan Bottaksen kisa ei mennyt putkeen, vaikka hän oli saanut Bahrainiin kannustajakseen naisystävänsä Tiffany Cromwellin. Pariskunta edusti Bahrainin F1-varikolla viikonloppuna yhdessä ja Tiffanyn tyylikäs pukeutuminen herätti huomiota ja keräsi katseita.

Lue myös: Oho, mitkä kalapuikot! Valtteri Bottas haluaa edistää miesten hyvinvointia – ottaa osaa Movemberiin

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell

Kisaviikonloppuna otetuissa kuvissa pariskunta kävelee varikkoalueella, ja australialainen Tiffany on pukeutunut punaiseen ja kesäisen keveään housuasuun, jossa kuvituksena oli hauskasti aurinkolaseja ja postikortteja.

Sekä Tiffanylla että Valtterilla oli kasvoillaan mustat maskit koronasuositusten mukaisesti.

Lue lisää: Hempeilyä ökyjahdilla! Valtteri Bottas nautiskeli Tiffany-rakkaastaan ja Italian auringosta – kuvat urheilijapariskunnan luksuslomalta!

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell

Valtteri ja kilpapyöräilijänä menestynyt Tiffany ovat seurustelleet jo noin vuoden ajan. Ennen Tiffanya Valtteri oli naimisissa ex-huippu-uimari Emilia Pikkaraisen kanssa. Pariskunnan ero tuli julkisuuteen liki tasan vuosi sitten, marraskuun 2019 lopussa.

Lue myös: Sokkiero! Valtteri Bottas jätti Emilia-vaimonsa!

Tiffany käänsi päitä Bahrainin F1-varikolla
Tiffany käänsi päitä Bahrainin F1-varikolla.
Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell