fbqVau, Susanna Laine bikineissä! Julkaisi riemastuttavan kesäkuvan: "Virtuaalihalaus teille kaikille" | Seiska
Katso kuva!
Susanna Laine

Vau, Susanna Laine bikineissä! Julkaisi riemastuttavan kesäkuvan: "Virtuaalihalaus teille kaikille"

Uutiset | 15.02.2021 11:01

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 39, julkaisi huikean kesäkuvan itsestään sosiaalisessa mediassa.

Luminen Suomi tarjoaa kosolti huikeita talviurheilumahdollisuuksia, mutta välillä sometähdet innostuvat myös muistelemaan auringonpaistetta ja lämmintä kesää. Susanna julkaisikin ystävänpäivän (14.2.) kunniaksi leppoisan rantakuvan itsestään Instagram-tilillään.

- Hyvä ystävä on kuin kesäpäivä- lämmin ja ihana! Virtuaalihalaus teille kaikille (sydän), Susanna kirjoitti kuvatekstissään.

Ja kyllä, nauravainen Susanna näyttää siltä, että tarjoaisi jättiläismäistä halia kaikille seuraajilleen.

Lue myös: Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän villiksi: "Siinä saattaa pukillakin aattona muori unohtua, kun Laine koipineen on pyörimässä" - katso!

Susanna on Salkkareiden yllätysnimi

Ylellä Puoli seitsemän -ohjelmaa kuusi vuotta juontanut Susanna on yksi Salatut elämät -sarjan uusista yllätysnimistä. Susannan kohdalla Salkkareiden kuvaukset eivät ole vielä alkaneet, mutta pieniä tiedonmuruja näyttelijäksi loikan tekevä juontaja saa roolistaan antaa.

- Hahmoni on nimeltään Marika, ja hänellä on läheisiä suhteita Pihlajakadulle, Susanna kertoi Seiskalle tammikuun lopulla.

Susanna on aiemminkin vieraillut Salkkareissa. Muutamaan otteeseen piipahdusroolissa nähtyä tähteä ei kuitenkaan jännitä uudet tuulet, joita rooli mukanaan tuo.

- Odotan sitä innolla! Olen onnellinen, on kiva päästä näyttelemään kokopäivätoimisesti. Kesäteattereissa olen näytellyt viime kesinä, mutta niitä lukuun ottamatta tämä on erilaista.

Lue myös: Sokki-ilmoitus: Susanna Laine ulos Puoli seitsemän -ohjelmasta! "Ikävä tulee"

- En osaa jännittää, tai ainakaan vielä en jännitä. Mielenkiintoista mennä paikalle ja nähdä, millaista se on. Ehkä lähempänä jännittää, kun on uusi työporukka ja uudet ihmiset. Toki Salkkareissa on minulle paljon tuttuja, mutta ainahan se mietityttää, kuinka sopeutuu ja pärjää, Susanna jutteli taannoin.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!