Katso kuvat!

Vau! "Ex-läski" ja "ex-spurgu" Ilkka "Ile" Vainio jätti alkoholin ja 15 kiloa taakseen - katso kuva!

Uutiset | 19.02.2018 19:07

Muusikko ja sanataituri Ilkka ”Ile” Vainio on osoittanut useaan otteeseen omaavansa loistavan huumorintajun sekä päättäväisyyden jalon taidon. 

Viikonloppuna Ilkka julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, jonka kuvatekstissä hän hehkutti ylpeänä painonpudotustaan, eikä suotta! Ilkka on puolessatoista kuukaudessa laihtunut 15 kiloa. 

- Virallinen Olympia WC-Vaakaselfie. Uutena Vuotena vaaka näytti 113.3kg nyt 98.3kg. Tervetuloa keikoille! Viihteen Kenttämies liikkuu ketterästi. Ja vahvaa materiaalia jää myös muille, kun otan blandikset jotka on unohtunu tiskille, Ile totesi humoristiseen sävyyn ex-läski- ja ex-spurgu -hashtagien kera. 

Lue lisää: Ilkka Vainio oli kuolla kännikaahailun takia – 41 vuoden takainen rysäys jätti rajut jäljet kasvoihin!

Paidattomista herutuskuvista puheen ollen, samanlaisen valokuvan julkaisi myös juontaja Mikko Leppilampi, joka aloitti puoli vuotta sitten uuden terveellisemmän elämäntavan. 

- 6kk uutta elämäntapaa takana, ihan normaalii hissiliikettä tottakai on ollu pitkin matkaa, mut silti turhaa painoo lähteny 6kg, rasvat on InBody-mittauksen perusteella kohillaan ja se pääasia: Oon pukukoossa 50, Mikko hehkuttaa. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!