Uutiset

Vasta alle puoli vuotta seurustelleet julkkiskokki Sami Garam ja Nina-rakas yllättävät: Avoliitto!

05.04.2018 20:17

Julkkiskokki Sami Garam on ottanut uuden askeleen naisystävänsä Nina Liimataisen kanssa. Nina muutti pääsiäisenä asumaan Samin luokse Helsingin Töölöön.

- Yhteenmuutto tapahtui aika nopeasti, sillä olemme tunteneet vasta muutaman kuukauden. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että meidän on turha pitää kahta vuokra-asuntoa, sillä toinen kämppä on koko ajan tyhjillään, Sami Garam kertoi Seiskalle Relove-liikkeen avajaisissa Helsingin Punavuoressa.

Sami jätti avioerohakemuksen ex-vaimonsa Päivä Garamin kanssa Helsingin käräjäoikeuteen viime joulukuussa. 26 vuotta yhdessä olleen ex-pariskunnan ero astuu voimaan kesäkuussa.

Samilla on edellisestä liitosta kolme lasta ja Ninalla kaksi. Läheiset ovat ihmetelleet Samin ja Ninan nopeaa etenemistä suhteessa.

- Kaikki eivät ole tykänneet siitä, että olemme avautuneet rakkauselämästä lehtien sivuilla. Lapsetkin ovat ilmaisseet, että voisimme edetä suhteessa hitaampaa vauhtia. Heillä on oikeus mielipiteeseensä. Olemme kuitenkin aikuisia ihmisiä ja teemme omat päätöksemme, Sami toteaa.

Samin ja Ninan on tarkoitus suunnata ensi syksynä Kilimanjarolle vaeltamaan. Kesän pariskunta aikoo viettää Suomessa töitä tehden ja lomaillen.

- Olen viettänyt aiemmat kesät maaseudulle, joten tänä vuonna haaveissa on kaupunkikesä. Suunnitelmat ovat kuitenkin vielä täysin auki.
 

 

 

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!