Riikka Uusitalo on varattu kaunotar.

Varattu kaunotar! Miss Suomi -finaalin ennakkosuosikki Riikka Uusitalo: Rakkaani on e-urheilija!

Uutiset | 13.09.2019 13:01

Rovaniemeltä kotoisin oleva missifinalisti Riikka Uusitalo, 25, on listattu useissa äänestyksissä Miss Suomi -kilpailun ennakkosuosiksi. Hän voitti myös Turkin kuvausmatkalla paikallisen ravintolan kauneuskilpailun.

– Ennakkosuoskin leima ei ole tuonut kuitenkaan paineita, myymäläpäällikkönä työskentelevä Riikka kertoo.

Lue myös: Kääk! ”Metsästän hirviä ja miehiä”, ”Irtisanoin työsuhteen ja asuntoni” – Miss Suomi -finalistit paljastavat mehukkaat juorut itsestään!

Nykyisin Helsingissä asuva Riikka opiskelee ensimmäistä vuotta elokuva- ja tv-tuotantoa. Hän haki samaan aikaan Teatterikorkeakouluun ja Miss Suomi -kilpailuun.

– En mennyt pääsykokeisiin, koska samaan aikaan oli missiviikko semifinalisteille. Valitsin misseilyn näyttelemisen sijaan! Haluaisin tulevaisuudessa työskennellä tuottajana!

Riikka elää parisuhteessa. – Tapasimme poikaystäväni kanssa, kun asuin Oulussa! Suhteemme syveni rakkaudeksi, kun olimme molemmat muuttaneet Helsinkiin.
Riikka elää parisuhteessa. – Tapasimme poikaystäväni kanssa, kun asuin Oulussa! Suhteemme syveni rakkaudeksi, kun olimme molemmat muuttaneet Helsinkiin.

Lue myös: Riitta Väisänen ruotii Miss Suomi -finalistit: Osa liian hoikkia kisaan!

Parisuhteessa elävä Riikka on elänyt puolitoista vuotta parisuhteessa poikaystävänsä kanssa, joka työskentelee hierojana ja opiskelee fysioterapeutiksi.

– Hän on e-urheilija eli pelaa tietokonepelejä! Hän on rahapeleissä kiinni, mutta vielä ei puhuta mistään jättisummista, Riikka naurahtaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!