Riikka Uusitalo on varattu kaunotar.

Varattu kaunotar! Miss Suomi -finaalin ennakkosuosikki Riikka Uusitalo: Rakkaani on e-urheilija!

13.09.2019 10:01

Rovaniemeltä kotoisin oleva missifinalisti Riikka Uusitalo, 25, on listattu useissa äänestyksissä Miss Suomi -kilpailun ennakkosuosiksi. Hän voitti myös Turkin kuvausmatkalla paikallisen ravintolan kauneuskilpailun.

– Ennakkosuoskin leima ei ole tuonut kuitenkaan paineita, myymäläpäällikkönä työskentelevä Riikka kertoo.

Lue myös: Kääk! ”Metsästän hirviä ja miehiä”, ”Irtisanoin työsuhteen ja asuntoni” – Miss Suomi -finalistit paljastavat mehukkaat juorut itsestään!

Nykyisin Helsingissä asuva Riikka opiskelee ensimmäistä vuotta elokuva- ja tv-tuotantoa. Hän haki samaan aikaan Teatterikorkeakouluun ja Miss Suomi -kilpailuun.

– En mennyt pääsykokeisiin, koska samaan aikaan oli missiviikko semifinalisteille. Valitsin misseilyn näyttelemisen sijaan! Haluaisin tulevaisuudessa työskennellä tuottajana!

Riikka elää parisuhteessa. – Tapasimme poikaystäväni kanssa, kun asuin Oulussa! Suhteemme syveni rakkaudeksi, kun olimme molemmat muuttaneet Helsinkiin.
Riikka elää parisuhteessa. – Tapasimme poikaystäväni kanssa, kun asuin Oulussa! Suhteemme syveni rakkaudeksi, kun olimme molemmat muuttaneet Helsinkiin.

Lue myös: Riitta Väisänen ruotii Miss Suomi -finalistit: Osa liian hoikkia kisaan!

Parisuhteessa elävä Riikka on elänyt puolitoista vuotta parisuhteessa poikaystävänsä kanssa, joka työskentelee hierojana ja opiskelee fysioterapeutiksi.

– Hän on e-urheilija eli pelaa tietokonepelejä! Hän on rahapeleissä kiinni, mutta vielä ei puhuta mistään jättisummista, Riikka naurahtaa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!