Vankilasta vapautunut Antti aloitti lainkuuliaisen elämän: pelkää nyt henkensä puolesta – vaimon ex-mies uhkasi tappaa!

Uutiset | 23.02.2019 21:19

Savon sydämessä asuva Antti, 30, on entinen rikollinen ja tehnyt paljon pahaa. Paatuneimmatkaan roistot eivät kuitenkaan yleensä tee mitään niin raukkamaista ja sairasta kuin hänelle tehtiin.

Joulukuussa vankilasta vapautunut Antti oli vaimonsa kanssa aloittanut uuden, lainkuuliaisen elämän. Menneisyytensä takia hänellä on kuitenkin turvakielto, joka pitää osoitetiedot salaisina.

Tammikuisena perjantaina Antti ja hänen vaimonsa viettivät iltaa ystävän kanssa. Ystävä sai viestin yhteiseltä lapsuudentutulta, joka halusi tulla käymään ja kysyi osoitetta.

– En ajatellut asiaa ja annoin osoitteen. Kaverini totesi: ”Nyt on tunne, että tämä on ansa.” Soitin takaisin ja ehdotin, että me lähtisimmekin sinne miehen luo. Paikalla piti olla kolme lapsuudenystävääni, Antti kertoo.

Lue myös: Ystävät houkuttelivat Antin ansaan – ammuttiin haulikolla 300 euron takia: ”Olin varma, että lähtee henki”

Vuosia vanha velka

Kolmikko ajoi reilun tunnin matkan. Omakotitalon avasi Antin vaimon ex-mies, joka oli pakottanut ystävät houkuttelemaan Antin ansaan. Talossa olikin 9–10 ihmistä.

– Vaimon ex-mies raahasi minut suoraan makuuhuoneeseen. Hermoni paloivat, ja pyysin häntä ulos selvittämään asiaa. Hän kuitenkin kaivoi esiin sorkkaraudan. Tajusin, että nyt käy pahasti, Antti kuvailee.

– Yhtäkkiä sisään tuli mies laukku kädessään. Kättelin hänet ja esittelin itseni. Mies ihmetteli, enkö muista häntä. Hän sanoi nimensä ja kysyi, muistanko, miten olin 10 vuotta aikaisemmin jäänyt hänelle velkaa 300 euroa. Silloin muistin, tosin olin maksanut velan takaisin kaksi vuotta myöhemmin.

Käski valitsemaan jalan

Mies ei takaisinmaksua muistanut. Oli aamuyö, eikä Antti saanut rahaa mistään. Niinpä mies otti laukusta katkaistun haulikon ja käski Antin kanssaan pihalle.

– Arvasin hänen ampuvan, kun hän komensi minut seisomaan metrin päähän. Säntäsin karkuun. Ehdin juuri auton taakse, kun haulit alkoivat lentää ympärillä. Yksi osui jalkaani.

–Yritin karkuun, mutta hän uhkasi tappaa, jos en pysähdy. Minut pakotettiin takaisin sisään. Itkimme vaimoni kanssa hirveästi.

Antin vaimo sai laitettua miehen tilille 300 euroa.

– Sitten mies totesi summan nousseen 1 000 euroon. Maksuaikaa oli vain muutama tunti.

Lue myös: Uskomaton selviytyminen! Mika sai luodin päähänsä keskellä Turkua – syynä mustasukkaisuusriita: Ehdin sanoa ”Lopeta”!

”Nyt lähtee henki”

Antti ja hänen vaimonsa vietiin olohuoneeseen, jossa molempia hakattiin. Kesken rytäkän kuului haulikon pamaus.

– Minuun osui. Olen ollut monessa pahassa paikassa, mutta silloin olin varma, että nyt lähtee henki, Antti kertoo kyyneleet silmissä.

Jalkaan tullut reikä on täytetty sienellä. Ihoa ja kudosta siirretään hiljalleen paikkaamaan reikä.
Jalkaan tullut reikä on täytetty sienellä. Ihoa ja kudosta siirretään hiljalleen paikkaamaan reikä.

 

Ampuja pakeni, mutta ex-mies uhkasi tappaa jokaisen, joka yrittäisi soittaa ambulanssia. Muutkin itkivät paniikissa.

– Lopulta pääsimme pois yhdellä ehdolla. Meidän piti ajaa kauas sieltä, soittaa vasta sitten apua ja kertoa, että Antti ampui itse itseään. Jos kertoisimme totuuden, meidät uhattiin tappaa, Antin vaimo kuvailee itkuisena.

Antti tuskin olisi saanut olla rauhassa, vaikka olisikin suostunut valehtelemaan ampumisesta. Ampuja ja ex-mies ovat kyllä vangittuina tapon yrityksestä, mutta jonain päivänä he vapautuvat.

Uhrit pelkäävät jo nyt henkensä edestä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:All Over Press ja Antin kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!