Vankilasta vapautettu sieppaaja Juha Turunen on naimisssa - ja rahapulassa!

Vankilasta vapautettu sieppaaja Juha Turunen on naimisssa - ja rahapulassa!

Uutiset | 12.09.2013 14:19

Reilun kolmen vuoden jälkeen koevapauteen päässyt Juha Turunen (nykyisin Louhi) aloittelee sopeutumistaan yhteiskuntaan.

Kun Juha Louhi jäi kiinni Herlinin suvun perijättären kidnapaamisesta, hänen yli 15 vuotta kestänyt avioliittonsa purkautui. Louhi on kuitenkin löytänyt rinnalleen uuden naisen ja mennyt naimisiin.

Pariskunta asuu 84-neliöisessä kerrostaloasunnossa, jossa on neljä huonetta ja keittiö.

Louhi ryhtyy bussikuskiksi?!

Seiska paljasti keväällä, että Louhi on ryhtynyt opiskelemaan Helsingin ruotsinkielisessä kauppakorkeakoulussa eli Hankenissa. Louhella on oikeustiteeen lisensiaatin koulutus, mutta hän oli ryhtynyt tenttimään kauppaoikeuden opintoja.

Nyt Louhen tiedetään etsivän opiskelupaikkaa myös nykyisestä kotikaupungistaan, mutta asiat eivät ole edenneet toivotulla tavalla. Seiskan tietojen mukaan Louhi onkin suunnitellut ryhtyvänsä bussikuskiksi.

Uhrille määrätyt korvaukset ulosotossa

Louhen taloudellinen tilanne vaikuttaa ulosottoviraston papereissa aika lohduttomalta. Hänellä on avointa velkaa yli 230 000 euroa.

Voudin karhuttavaksi ovat lipsahtaneet muun muassa kidnappauksen uhrille ja tämän vanhemmille määrätyt yli 130 000 euron korvaukset korkojen kera.

KATSO MYÖS:

VIP - Miljonääriperijättären sieppaaja Juha Turunen on jo vapaalla jalalla - video!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!