Uutiset

Valtteri Filppula puhuu kauniisti äidistään - lähettää onnittelut Pariisista: Ilman muuta soitan äidille!

14.05.2017 12:01

Yön NHL-tuloksia tarkastellessa ja kohokohtia katsellessa unohtuu helposti, että miljonäärikiekkoilijat ovat aikoinaan olleet riippuvaisia äideistään. Pelaajat itse eivät ole tätä unohtaneet, vaan lähettävät äidilleen Seiskan välityksellä vilpittömät kiitoksensa!

Yksi heistä on Leijonien ykkössentteri ja NHL-seura Philadelphia Flyersin luottomies Valtteri Filppula, 33.

- Totta kai äidillä on ollut iso merkitys. Hän on ollut kaikin puolin hieno ihminen elämässäni, tukenut ja auttanut niin paljon kuin mahdollista, Valtteri kiittelee.

Etelä-Vantaan Urheilijoiden kasvatti antaa ymmärtää, ettei välttämättä olisi koskaan kannatellut himoittua Stanley Cupia ilman äitinsä tukea.

- En olisi tässä tilanteessa ilman sitä tukea. Kummatkin vanhempani ovat tehneet paljon töitä sen eteen, että olen saanut ja pystynyt pelata lätkää. Siitä on ilman muuta kiitollinen.

Valtteri Filppula, Philadelphia Flyers

Valtteri korostaa olleensa äidilleen ensisijaisesti oma rakas poika, eikä niinkään NHL-tähti.

- Äidille on ollut tärkeintä, että on ollut tarpeeksi ruokaa ja on pysynyt terveenä, ei niinkään tämä jääkiekko. Siinäkin mielessä on kiitollinen, ettei ole ikinä tullut minkäänlaista painetta, vaan on aina saanut tehdä sitä mistä tykkää. Se on ollut itselleni tärkeää.

Valtterilla on lämpimät välit vanhempiinsa. Isä ja äiti käyvät vuosittain tervehtimässä kuuluisaa poikaansa Atlantin tuolla puolen.

Suomi kohtaa tänään sunnuntaina Sveitsin alkusarjan ottelussa. Äitienpäivä 14.5. on siis pelipäivä, mutta Valtteri aikoo silti ehtiä uhrata ajatuksia äidilleen.

- Ilman muuta soitan äidille. Onnittelukorttikin on jo valmiina!

Valtteri Filppula, Philadelphia Flyers

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!