fbq
Uutiset
20.01.2018 15:40
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Timo Korhonen
Arto ja Sara Nyberg.
Valtteri Bottas teki ”oharit” Arto Nybergille: Sille ei voinut mitään!
Uutiset
20.01.2018 15:40
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Timo Korhonen

Juontaja Arto Nybergin vetämää keskusteluohjelmaa mainostettiin viime viikolla F1-tähti Valtteri Bottaksen vierailulla. Ohjelman kalkkiviivoilla selvisi, ettei Valtteri ehdikään Arton vieraaksi.

- Herra Iso Mercedes oli sanonut Valtterille, että nyt tänne. Sille ei voinut mitään, Arto naurahti Seiskalle torstai-illan (18.1.) Urheilugaalassa, jossa hänen seuranaan oli Sara-vaimo.

Sosiaalisen median perusteella Valtteri edusti alkuviikosta Mercedeksen sponsorin juhlissa Sveitsissä.

 

Yesterday with @iwcwatches ⌚️ Happy 150th! #IWC150 #IWCSIHH #VB77

Henkilön Valtteri Bottas (@valtteribottas) jakama julkaisu


- Saatiin onneksi sovittua Valtterin kanssa uusi päivä. Hän on tulossa vieraaksi 12. helmikuuta eli viikkoa ennen Barcelonan testejä, paljasti Arto.

Arto oli aikanaan tietämättään saattamassa Valtteria yhteen nykyisen Emilia-vaimonsa (os. Pikkarainen), kun kaksikon rakkaus syttyi tämän isännöimässä keskusteluohjelmassa helmikuussa 2010.

Urheilijat sanavalmiita

Pitkän uransa aikana Arto on ennättänyt haastattelemaan lukuisia urheilijoita, eikä hänellä ole urheilijoista pahaa sanottavaa.

- Nykyajan urheilijat ovat käyneet kovat esiintymiskoulut. He ovat sanavalmiita ja osaavat analysoida omia tekemisiään. He osaavat kommunikoida, eivätkä anna kahden sanan vastauksia.

Arto on vankkumaton jalkapallomies. Suosikkijoukkue on Englannin Liverpool.

- Eiköhän joku futisreissu keväällä tehdä, Arto maalaili.