Uutiset

Valtteri Bottas suojasi miljoonaomaisuutensa avioehdolla – tämän takia Emilia-vaimonsa tylysti jättänyt formulatähti salasi eronsa!

30.11.2019 06:33

Seiska paljasti aikaisemmin tällä viikolla, ettei Mercedeksen F1-kuljettajan Valtteri Bottaksen, 30, ja Emilia-vaimon, 27, suhteessa ole kaikki hyvin.
Formulatähden lähipiiristä vahvistetaan, että rakastavaiset ovat eronneet riitaisissa merkeissä.

– Tilanne ja totuus on se, että Valtteri jätti Emilian varsin tylysti. Valtteri ei ole kertonut syytä päätökselleen, mikä on lisännyt Emilian tuskaa, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Sokkiero! Valtteri Bottas jätti Emilia-vaimonsa!

Seiskan tietojen mukaan Valtteri halusi pitää eronsa Emiliasta piilossa julkisuudelta ainakin F1-kauden loppuun saakka. Hän on parhaillaan valmistautumassa formulakauden päätöskisaan Abu Dhabissa.

Kisa käydään sunnuntaina, mutta se on MM-kamppailun kannalta merkityksetön. Mersu-tallin Lewis Hamilton on vuoden 2019 maailmanmestari, ja tallikaveri Valtteri sinetöi MM-hopeansa jo muutama osakilpailu sitten.

Emilia on ollut tuttu näky formulavarikoilla. Hänen tyyliään ja kauneutta ylistettiin lehdistössä joka puolella maailmaa.
Emilia on ollut tuttu näky formulavarikoilla. Hänen tyyliään ja kauneutta ylistettiin lehdistössä joka puolella maailmaa.

 

Lue myös: Rikkoiko uusi imago unelmaliiton?! Eronneiden Valtteri ja Emilia Bottaksen rakkaus roihahti televisiossa!

Avioehto Suomessa

Valtteri ja Emilia Bottas eivät olleet jättäneet virallista avioerohakemusta uutisen paljastuessa.

– Ilmeisesti Valtteri aikoo täytättää paperit tällä viikolla, jos hän kerran suunnitteli eroilmoituksen paljastamista Abu Dhabin osakisan jälkeen, Seiskalle pohditaan.

Lue myös: Emilia loukkaantui! Vaimonsa tylysti jättänyt Valtteri Bottas ei kertonut syytä eropäätökselleen!

Emilia ja Valtteri ehtivät seurustella vuodesta 2010. Naimisiin he menivät syyskuussa 2016 Helsingissä Johanneksen kirkossa. Romanttiseksi unelmaliitoksi kuvattu kahden urheilijan avioliitto kesti siis vain kolmisen vuotta. Parilla ei ole lapsia.

Lue myös: Kihlaus ökyravintolassa, vaisu pusu ällistytti häissä – kuvat Valtteri ja Emilia Bottaksen särkyneestä unelmaliitosta!

Emilia Bottas (o.s. Pikkarainen) on entinen olympiatason kilpauimari. Nykyään hän kisailee esteratsastajana.

Avioparilla on syyskuussa 2016 Suomessa rekisteröity avioehto, joka turvaa etenkin Valtterin omaisuutta. Esimerkiksi tästä kaudesta Bottas tienaa 7,5 miljoonaa euroa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!