Kaapo Kakko näpäytti.

Valtakunnan uusi kiekkosankari Kaapo Kakko, 18, näpäytti epäilijöitä – ”Näytöt annetaan miesten peleissä!”

19.05.2019 06:51

Ei pidä yllättyä, mikäli Kaapo olisi pian suosituin poikien nimi Suomessa. Monessa perheessä kastemaljalla on nimittäin tänä vuonna harvinaisen selvät sävelet.

Syynä siihen on tietysti Suomi-kiekon jättilupaus Kaapo Kakko, joka on pistänyt pystyyn kerrassaan käsittämättömän näytöksen jääkiekon MM-kisoissa.

Vasta helmikuussa täysi-ikäiseksi tullut Kaapo, 18, on ottanut Leijonat ennennäkemättömällä tavalla reppuselkäänsä. Turkulaisteini tehtaili pelkästään kahdessa ensimmäisessä MM-ottelussaan hurjat viisi maalia.

Lue myös: Turkulaisteini tekee NHL-historiaa?! Valtakunnan uusi kiekkosankari Kaapo Kakko matkalla kiekkomiljonääriksi!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kaapo Kakko on tehnyt suorastaan mykistävää jälkeä MM-jäillä.
Kaapo Kakko on tehnyt suorastaan mykistävää jälkeä MM-jäillä.

Oikeat näytöt

Moni kitisi vielä muutama viikko sitten, kun Kaapo ilmoitti jättävänsä väliin alle 18-vuotiaiden MM-kisat ja keskittyvänsä mieluummin miesten MM-kisoihin. Ei kitise enää.

– Kyllä ne näytöt annetaan näissä miesten peleissä eikä missään alle 18-vuotiaiden turnauksissa, Kaapo kertoo Seiskalle ilmeenkään värähtämättä.

– Se oli silloin sellainen valinta, ja se kannatti.

Kannatti todellakin. Kaapo ei ole ollut pelkästään Suomen vaan jopa koko MM-turnauksen johtavia pelaajia. Tällaista teinitalenttia ei ole nähty miesmuistiin.

Lue myös: Kuva: NHL-seurat reagoivat välittömästi Kaapo Kakon ilmiömäiseen MM-debyyttiin – taistelu kesän ykkösvarauksesta sai huvittavia piirteitä

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kaapo Kakolla on riittänyt onnittelijoita jääkiekon MM-kisoissa - ja lisää lienee tulossa.
Kaapo Kakolla on riittänyt onnittelijoita jääkiekon MM-kisoissa - ja lisää lienee tulossa.

Harvinaisen kova kantti

Mitä kovemmat panokset ja suurempi estradi Kaapolla on, sitä kovempaa jälkeä kaukalossa syntyy.

– Totta kai. Kun pelataan isoja pelejä ja tietää, että niin moni ihminen katsoo… Mikäs sen hienompaa. Silloin on tietysti vain hienoa pelata.

Kaapoa ei huimaa sekään, että MM-kaukalossa vastaan luistelee lapsuuden idoleita. Eikä siitä lapsuudesta edes ole niin kauan.

– Ehkä katson vastustajan kokoonpanot ennen peliä, mutta eipä sitä sen kummemmin mieti. Samaa jääkiekkoa se silti on, hän hymähtää.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen, AOP

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!