fbqValmentaja-elokuva floppasi rumasti! Tuukka Temoselta pysäyttävä avautuminen: ”Tällaisilla luvuilla ei montaakaan näyttöä teatterissa tarjota!” | Seiska
Uutiset
22.10.2018 15:44
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen, Facebook
Tuukka Temonen
Valmentaja-elokuva floppasi rumasti! Tuukka Temoselta pysäyttävä avautuminen: ”Tällaisilla luvuilla ei montaakaan näyttöä teatterissa tarjota!”
Uutiset
22.10.2018 15:44
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen, Facebook

Tuukka Temosen Valmentaja -draamaelokuva ei yltänyt toivottuihin katsojalukuihin. 

Temonen avautuu omalla Facebook-tilillään rehellisesti elokuvan huonoista katsojaluvuista. Liikemies Jari Sarasvuosta kertovan elokuvan viralliset katsojaluvut ovat ainoastaan 7 317, joista suurin osa koostuu ennakkonäytöksistä. 

- Nyt seuraa vakava itsetutkiskelu, ruoskiminen ja viiltävä analyysi flopin syistä. Teen tästä tekstin ja sen jälkeen kiihdytän itseni kovempaan hybrikseen kohti uutta elokuvaa. Jos tän haluaa leffassa nähdä, niin tämä kuluva viikko on monilta osin viimeinen mahdollisuus. Tällaisilla luvuilla ei montaakaan näyttöä teattereissa tarjota. Mutta jos positiivista hakemalla hakee, niin ollaan näissä laatuelokuvien luvuissa, Temonen kirjoittaa. 

Elokuvan virallinen ensi-ilta oli viime viikon keskiviikkona (17.10.). Elokuvaa näytettiin kuitenkin jo muutama kuukausi aikaisemmin kiertueella.

Elokuvasäätiön mukaan Valmentaja-elokuva keräsi viikonlopun aikana yhteensä 1851 katsojaa ja se sijoittui listauksessa sijalle 14. Katsojia elokuvalla on ollut yhteensä 7253. 

Temosen ohjaama elokuva avaa katsojalle liikemiehenä tunnetun Jari Sarasvuon maailman, jossa pääosissa ovat raha, valta ja kauniit naiset. Elokuva kertoo tarinan myös pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee läpi elämänsä etsien menestystä ja huomiota.