Vakavasti sairastunut Henry Saari: Turposin 30 kiloa - hurja sairaalakuva!

Uutiset | 16.02.2017 07:00

Eläkkeellä oleva legendaarinen pornotähti Henry Saari, 53, huolestui, kun hänen painonsa alkoi nousta radikaalisti kesäkuun jälkeen ilman järkevää syytä.
– Olen koko elämäni ollut normaalipainoinen ja hyvässä kunnossa enkä ole muuttanut elintapojani mitenkään, lomalta Fuengirolasta tavoitettu Henry kertoo Seiskalle.
– Viime vuodet olen itse asiassa elänyt poikani kanssa terveellisemmin kuin aikaisemmin. En juuri juo alkoholia, en polta, mutta vaikka yritän treenata enemmän, paino jatkaa nousemista, Henry sanoo.

Paino liki 150 kiloa

189-senttisen, vahvarakenteisen Henryn paino on vuosia liikkunut 110 kilon paikkeilla, mutta reilussa puolessa vuodessa se on selittämättömästi kohonnut 146 kiloon.
Lisäksi Henry on ollut jatkuvasti väsynyt, ärtynyt, hänen suutaan kuivaa, hengittäminen on raskasta ja verenpaine on huidellut katossa.
– Vierailulle tullut sisareni huomasi, kuinka hengitykseni katkeilee nukkuessani, Henry sanoo.
Lääkärit Suomessa eivät löytäneet syytä erikoiselle oireilulle.
– Kävin lääkärissä ja tutkimuksissa vähintään kerran kuussa, yhteensä ainakin kymmenen kertaa ennen kuin lääkärit osasivat sanoa mitään. Minulle tehtiin kaikki mahdolliset kokeet, eikä löydetty mitään, mikä tavallisesti selittää painonnousua, Henry kertoo.
Lopulta Henry joutui käymään lääkärissä myös lomallaan, ja espanjalaistohtorit alkoivat heti epäillä oireiden johtuvan uniapneasta.

Lue koko juttu tänään ilmestyneestä Seiskasta!

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Heidi Saari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!