Mercedes Bentso sai apua Vain elämää -tähdeltä.

Vain elämää -tähti Pyhimys auttoi huumehelvetissä rypenyttä räppäri Mercedes Bentsoa – yksi oikea-aikainen viesti muutti kaiken: ”En olisi tässä ilman häntä!”

30.09.2018 11:28

Ei koskaan enää -dokumentissa seurataan läheltä, kun räppäri Mercedes Bentso eli Linda-Maria Roine työstää esikoisalbumiaan suomalaisen rapin pioneerin Steen1:n johdolla. Levy ei ole tulla valmiiksi, koska tuottajaa vaivaavat omat henkilökohtaiset ongelmat.

Lue myös: Huumehelvetistä ja hyväksikäytöstä selvinneen naisräppäri Mercedes Bentson elämästä dokumentti – ”Pelkäsin sen näkemistä niin paljon, etten pystynyt nukkumaan!”

Dokumentissa jätetään kuitenkin vaille huomiota toinen tärkeä vaikuttaja. Tällä hetkellä Vain elämää -megasarjassa hurmaava räppäri Pyhimys huomasi ensimmäisenä Linda-Marian kyvyt. Pyhimys otti nuoreen naiseen yhteyttä heti, kun tämä oli pahoinpidelty pahoin vuodenvaihteessa 2011.

– Minulle Pyhimys on edelleen pelastaja. Kun tärisin turpasaunan jälkeen peloissani pameissa, hänen viestinsä muutti elämäni. En olisi tässä ilman Pyhimystä, Linda-Maria ylistää.

Lue myös: Suomalainen räppärikaunotar Mercedes Bentso, 25, saa järkyttävää vihapostia miesystävänsä takia: ”Minulle toivotaan joukkoraiskausta!”

Hiphop-maailma on tunnettu maskuliinisuudestaan. Jos naiset eivät ole olleet alatyylisten riimien kohteena, he ovat kelvanneet lähinnä laulamaan kertosäkeitä tai heiluttamaan takalistoaan musiikkivideoille.

– Toisin kuin monet muut, Pyhimys on käyttäytynyt minua kohtaan aina asiallisesti. Viimeksi hän auttoi minua tulevan albumini kanssa antamalla demoista kullanarvoisia neuvoja.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Ari Lahti ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!