Vain elämää -tähden jättisakot paljastavat: Juha Tapion kuukausipalkka huikeat 14 000 euroa!

Uutiset | 22.10.2017 18:55

Iskelmätaivaan kiintotähti Juha Tapio, 43, kiertää maata tiuhaan tahtiin. Pitkien ajomatkojen varrella Juhan kaasujalka näyttää kuitenkin tehneen miehelle myös tepposet. Poliisilta nimittäin selviää, että muusikko on kaahannut korttinsa hyllylle.

Lue myös: Ohhoh, Vain elämää -tähti Juha Tapio kaahasi korttinsa hyllylle – yli 5000 euron sakot!

Lue lisää: Korttinsa hyllylle kaahannut Vain elämää -tähti Juha Tapio kommentoi jättisakkojaan: Rangaistuksen sain ja kärsin!

Juha sai kesäkuussa 22 päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Sakkomäärä tarkoittaa, että ylinopeuden suuruus on ollut yli 20 kilometriä tunnissa. Sakot annettiin Tuusulanväylällä.

– Joo, kyllä näin kävi. Rangaistuksen sain, otin sen vastaan nöyrin mielin, kärsin ja asia on nyt hoidettu, Juha toteaa ystävällisesti Seiskalle.

Lue myös: Kumman saa keikalle halvemmalla, Anna Puun vai Juha Tapion? Seiska selvitti!

Ajokiellon lisäksi laulaja joutui maksamaan muhkeat 5 082 euron sakot. Luku tarkoittaa, että Juhalla on yli 14 000 euron kuukausitulot. Maksettavaksi tuli myös 40 euron rikosuhrimaksu.

Keskellä keikkakesää

Juha ei halunnut kertoa Seiskalle, kuinka pitkän ajokiellon hän joutui kärsimään. Poliisin ohjeistuksen mukaan alle 24 päiväsakosta määrätään kortti hyllylle kuudeksi viikoksi. Liukumaa rangaistuksen kestossa on kuukaudesta kahteen.

Lue myös: Juha Tapio Vain elämää -kuvauksista: Toivottavasti ne hölmöimmät kohdat jätetään pois tv:stä!

Vain elämää -tähden kannalta kortin kuivattaminen sattui kiusalliseen aikaan. Juha nimittäin kiersi festareita aktiivisesti koko viime kesän. Muusikko julkaisikin suven mittaan useita kuvia keikkabussinsa kyydistä.

Unelmatalo Tuusulassa

Ajokielto hankaloitti epäilemättä myös Juhan arkea keikkakesän vapaapäivinä. Hän asuu perheineen 208-neliöisessä omakotitalossa Tuusulassa. Linnamaisessa lukaalissa on seitsemän huonetta, ja kiinteistöön kuuluu myös uima-allas sekä palju. Unelmatalo maksoi aikoinaan 425 000 euroa.

Juhan perheeseen kuuluvat Raija-vaimo ja kaksi poikaa. Laulajan puoliso on lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!