fbq
Uutiset
15.08.2018 20:11
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Pasi Murto
Pepe Willberg
Vain elämää -ohjelman tulevalla kaudella nähtävä Pepe Willberg: "En muista itkinkö!"
Uutiset
15.08.2018 20:11
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Pasi Murto

Laulaja Pepe Willberg, 71, on mieleissään yhteistyöstä Roope Salminen & Koirat -yhtyeen kanssa. Miehet ovat kaikessa hiljaisuudessa julkaisseet yhteissinglen, joka kantaa nimeä Mä joku päivä töitä teen. 

– Olin esiintymässä Roope Salmisen kesäjuhlissa ja sieltä pojat saivat tähän biisiin idean ja lähdin totta kai mukaan, kun pyydettiin, hyväntuulinen Pepe kertoo Seiskalle.

LUE MYÖS: ROOPE SALMISEN KESÄJUHLAT KÄÄNTYIVÄT VILLIKSI – PEPE WILLBERG LÄHTI KOTIIN!

Rankkaa, mutta mukavaa

Pepellä on takanaan alkukesästä kuvatut Vain elämää -ohjelman jaksot, jotka nähdään televisiossa tulevana syksynä. Pepen lisäksi ohjelmassa esiintyvät Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys, Evelina, Anne Mattila ja Lauri Ylönen.

– En muista tuliko siellä itkettyä, mutta olihan se aika rankka, mutta mukava reissu, Pepe sanoo arvoituksellisesti.

Kuvausten jälkeen muusikot eivät juurikaan ole pitäneet yhteyttä.

– On meillä tosin jotain illallista tulossa kollegojen kanssa, mutta kun kaikilla on tämä liikkuva työ, niin aikataulujen yhteensovittaminen on hieman haastavaa, Pepe miettii.

Keikkatauolla Tukholmassa

Pepen kesä on sujunut hyvin. Hän ja managerivaimo Pauliina Visuri palasivat äskettäin Tukholmasta, jossa he lomailivat tuttavien kodissa kuukauden päivät.

– Se oli kiva reissu, sellainen kukkien kastelua vastaan tehty vuokrasopimus, Pepe naurahtaa. 

Aika Tukholmassa meni nopeasti.

– Ensin ajattelin, että kuinka saan ajan kulumaan, mutta Tukholmassahan on niin paljon tekemistä. Kävimme muun muassa useammassa eri konsertissa, ja Allsång på Skansen täytyi tietenkin kokea! Pepe toteaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »