Uutiset

Vaimonsa kanssa ravintolan perustava Arttu Wiskari: Yhdistämme molempien intohimot – ”Minua ei nähdä keittiössä tai tiskin takana!”

22.07.2019 08:25

Laulaja Arttu Wiskari, 34, toteuttaa Pauliina-vaimonsa kanssa pitkäaikaisen unelman. He avaavat ystäväpariskunnan kanssa ruokaravintolan Espoon Kivenlahteen elokuussa.

Lue lisää: Jättiyllätys! Arttu Wiskarin ja Pauliina-vaimon unelma toteutuu: ”Olemme puhuneet jo vuosia!”

– Olen ollut itse remontoimassa ravintolaa. Tarkoitus olisi, että musiikkitaustani näkyisi pieninä elementteinä. Näillä näkymin pubin seinälle tulee kulta- ja platinalevyjäni, jotka ovat tällä hetkellä asuntomme alakerrassa pahvilaatikossa.

Lue lisää: Arttu Wiskari laittoi kulta- ja platinalevynsä pahvilaatikkoon – ”Mieluummin lastenkuvia seinille!”

Ravintolan avaaminen on Artulle puhtaasti harrastustoimintaa, sillä katse on vahvasti musiikissa ja keikkailussa.

– Minua ei nähdä tiskin takana tai keittiössä, mutta sen sijaan varmasti heitän läppää asiakkaiden kanssa. Haluan oppia tuntemaan kanta-asiakkaamme!

Espoon Soukassa asuvan Artun kotoa ei ole kovinkaan pitkä matka ravintolalle. Liiketilassa on 175 asiakaspaikkaa. – Sitä pystyy tarvittaessa laajentamaankin.
Espoon Soukassa asuvan Artun kotoa ei ole kovinkaan pitkä matka ravintolalle. Liiketilassa on 175 asiakaspaikkaa. – Sitä pystyy tarvittaessa laajentamaankin.

Päädyin aamukaraokeen

Ravintola-alasta Artulla on kokemusta ainoastaan asiakkaana ja keikkatyöläisenä. Pauliina-vaimo on sen sijaan työskennellyt kokkina ja pyörittänyt pitopalveluyritystä.

– Pääsemme yhdistämään ravintolassa molempien intohimot. Pauliinalla se on vahvasti ruuassa ja minulle hyvissä oluissa. Saan päättää, mitä hanoihin tulee.

Lue myös: Ravintoloitsijaksi ryhtynyt Arttu Wiskari: Tällainen paikasta tulee – ”Musiikkitaustani näkyy pieninä elementteinä!”

Arttu ei ole käynyt viime vuosina paljoa yöelämässä. Kun menojalkaa vipattaa, laulajan suosikkipaikkoihin kuuluvat karaokeravintolat.

– Olen tullut sen verran vanhaksi, etten jaksa roikkua enää ravintoloissa. Yhtenä iltana kävimme kasinolla ja jatkoimme sieltä vielä aamukaraokeen. Arvostan paikkoja, jossa pystyy keskustelemaan eikä ole ihmiskaaosta.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!