Arttu Wiskari perustaa vaimonsa kanssa ravintolan.

Vaimonsa kanssa ravintolan perustava Arttu Wiskari: Yhdistämme molempien intohimot – ”Minua ei nähdä keittiössä tai tiskin takana!”

22.07.2019 05:25

Laulaja Arttu Wiskari, 34, toteuttaa Pauliina-vaimonsa kanssa pitkäaikaisen unelman. He avaavat ystäväpariskunnan kanssa ruokaravintolan Espoon Kivenlahteen elokuussa.

Lue lisää: Jättiyllätys! Arttu Wiskarin ja Pauliina-vaimon unelma toteutuu: ”Olemme puhuneet jo vuosia!”

– Olen ollut itse remontoimassa ravintolaa. Tarkoitus olisi, että musiikkitaustani näkyisi pieninä elementteinä. Näillä näkymin pubin seinälle tulee kulta- ja platinalevyjäni, jotka ovat tällä hetkellä asuntomme alakerrassa pahvilaatikossa.

Lue lisää: Arttu Wiskari laittoi kulta- ja platinalevynsä pahvilaatikkoon – ”Mieluummin lastenkuvia seinille!”

Ravintolan avaaminen on Artulle puhtaasti harrastustoimintaa, sillä katse on vahvasti musiikissa ja keikkailussa.

– Minua ei nähdä tiskin takana tai keittiössä, mutta sen sijaan varmasti heitän läppää asiakkaiden kanssa. Haluan oppia tuntemaan kanta-asiakkaamme!

Espoon Soukassa asuvan Artun kotoa ei ole kovinkaan pitkä matka ravintolalle. Liiketilassa on 175 asiakaspaikkaa. – Sitä pystyy tarvittaessa laajentamaankin.
Espoon Soukassa asuvan Artun kotoa ei ole kovinkaan pitkä matka ravintolalle. Liiketilassa on 175 asiakaspaikkaa. – Sitä pystyy tarvittaessa laajentamaankin.

Päädyin aamukaraokeen

Ravintola-alasta Artulla on kokemusta ainoastaan asiakkaana ja keikkatyöläisenä. Pauliina-vaimo on sen sijaan työskennellyt kokkina ja pyörittänyt pitopalveluyritystä.

– Pääsemme yhdistämään ravintolassa molempien intohimot. Pauliinalla se on vahvasti ruuassa ja minulle hyvissä oluissa. Saan päättää, mitä hanoihin tulee.

Lue myös: Ravintoloitsijaksi ryhtynyt Arttu Wiskari: Tällainen paikasta tulee – ”Musiikkitaustani näkyy pieninä elementteinä!”

Arttu ei ole käynyt viime vuosina paljoa yöelämässä. Kun menojalkaa vipattaa, laulajan suosikkipaikkoihin kuuluvat karaokeravintolat.

– Olen tullut sen verran vanhaksi, etten jaksa roikkua enää ravintoloissa. Yhtenä iltana kävimme kasinolla ja jatkoimme sieltä vielä aamukaraokeen. Arvostan paikkoja, jossa pystyy keskustelemaan eikä ole ihmiskaaosta.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!