Uutiset

"Vähemmän hiekkaa vag****n sinulle!" - hirveä älämölö Vappu Pimiän sämpyläkuvasta!

13.05.2019 12:21

Juontaja Vappu Pimiä, 40, on Suomen suosituimpia juontajia, ja hänen some-kanavillaan on runsaasti seuraajia. 

Lauantaina 11.5. Vappu julkaisi Instagram-tilillään kuvan leipomistaan sämpylöistä  - eikä kukaan osannut arvata, mitä seurasi.

Julkaisu ei selvästikään miellyttänyt monia. Eräs Vapun seuraaja suorastaan hämmästeli juontajan kuvajulkaisua.

- Mitäs erikoista tossa on? seuraaja kirjoitti.

Kommentti sai Vapun hermostumaan toden teolla, eikä hän säästellyt sanojaan vastauksessaan.

- Ja kirjoitit tämän kommentin miksi? Et ole tainnut ymmärtää instagramin ideaa? No, minäpä kerron sinulle: tämän idea on se, että ihmiset jakaa kuvia elämästään. Leivoin tänään sämpylöitä perheelleni, kuten teen joka lauantai. Tänään teki mieli ottaa kuva siitä. Eli ei mitään erikoista, mutta se ei liene tämän foorumin tarkoituskaan, ainakaan minulle! Ihanaa sunnuntaita ja vähemmän hiekkaa vaginaan sinulle, Vappu kirjoitti.

Lue myös: Ai jai! Vappu Pimiän jalkavamma onkin vakavaa sorttia: kaksi nivelsidettä poikki ja jänne halki - kuva!

Sanasota

Vapun kommentti herätti keskustelua puolesta ja vastaan. Osa naureskeli hänen kirjoitukselleen, osa hämmästyi ärhäkkää reaktiota.

- Kommentoijalta löytyy lähes identtisiä kuvia leipomuksista ja metsästä kuin sinulta, joten hän on saattanut ymmärtää instan idean. Molemmilla teillä taitaa vain kommentointitaidot olla hiukan hakusessaan. Tai ei Vapulla yleensä, mutta tuo loppukaneetti kovin viattomalle täti-ihmiselle on tällä kertaa teinipoikien linjaa, eräs Vapun seuraaja kirjoitti.

- Älä provosoidu äläkä vajoa kommentoinnissa noin alas, vaikka toinen niin tekisikin, toinen kommentoi.

Vappu päätti vastata saamiinsa kommentteihin.

- Mä en vaan jaksa tuollaista turhanpäiväistä länkytystä ja ilkeilyä. En tajua mitä joku siitä saa ja olen myös vaan ihminen, jolla saa joskus läikkyä myös yli. On jännä ajatus, että meidän julkisuudenhenkilöiden pitäisi vaan niellä kaikki paska nätisti ja jos sanomme takaisin, olemme teinejä, lapsellisia tai emme kestä kritiikkiä. Kestän kritiikkiä kyllä, mutta turhanpäiväinen ilkeys on jotain, josta olen nyt 20 vuoden jälkeen saanut tarpeekseni, enkä siedä sitä enää pätkääkään. Tulipas pitkä vastaus, mutta pointti, että menin olemme vaan ihmisiä ja saamme reagoida, juontaja vastasi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!