VIlleGalle vaihtoi julkkisnaiset sporttiseen taviskaunottareen – räppärin uusi kulta työskentelee varakkaiden suosimalla kuntosalilla!

Uutiset | 25.07.2020 08:04

Seiska paljasti aikaisemmin, että räppäri VIlleGallella on uusi rakas.

VilleGallen kulta työskentelee julkkisten ja varakkaiden suosiman kuntosalin vastaanotossa Helsingin keskustassa. Asiakkaina ovat muun muassa Nanna Karalahti, Sami Kuronen ja Kimi Räikkösen Minttu-vaimo. Myös VilleGalle on nähty salilla treenaamassa.

Lue myös: Uusi rakas! Suosikkiräppäri VilleGallen kulta on sporttimimmi – kuvat Seiskassa!

 

Avautui entisistään

Kesäkuussa VilleGalle kertoi sydänsuruistaan Maria Veitolan -podcast-ohjelmassa. Hän sanoi muun muassa, että uutiset ex-rakkaan uudesta onnesta ovat raskasta luettavaa, ja jollei hän itse juttua lue, niin joku kaveri muistuttaa asiasta kuvaviestillä.

VilleGalle kertoi Maria Veitolalle, että edellinen ero otti koville. Nyt elämä taas hymyilee.
VilleGalle kertoi Maria Veitolalle, että edellinen ero otti koville. Nyt elämä taas hymyilee.

Lue myös: VilleGalle kutsui ex-rakkaansa Veronica Verhon Instagramin livelähetykseen – teki yllättävän ehdotuksen: ”Tuu kylään, niin heitän nakit grilliin!”

VilleGalle seurusteli Haloo Helsingin Ellin kanssa 2012–2014. Vuonna 2017 hänet yhdistettiin vuoden ajan tanssija-malli Rebecca Yeboahiin. He lomailivat yhdessä muun muassa Dubaissa.

Julkkisrakkaista viimeisin oli radiojuontaja Veronica Verho. Heidän piti muuttaa avoliittoon, mutta ero tuli viime vuoden lopulla. Sisäpiiriläisen mukaan VilleGalle otti eron raskaasti.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!