Skip to main content
Paparazzikuvat!
Paparazzi bongasi Baba Lybeckin liikenteestä.

Uutisvuoto-tähti Baba Lybeckin, 50, pakaroita lämmittää pyörän selässä nallekarhu: porhalsi kiellettyyn ajosuuntaan - paparazzikuvat!

Tv-tähti Baba Lybeck sananmukaisesti tupsahti Seiskan paparazzin eteen toissa viikolla Helsingissä. Baba nimittäin singahti vauhdilla polkupyörällään Roban kävelykadulta Yrjönkadulle niin, että paparazzin piti suorittaa äkkijarrutus.

Baba Lybeck

Lue myös: Baba Lybeckin tyttären kimono olikin postimyyntifirman tilauslahja!

Onneksi tilanteesta selvittiin ilman haaveria, sillä jos Baballe olisi tullut pipi, niin hän olisi voinut syyttää tapahtuneesta vain itseään.

Kiire lauttarantaan?

Baba ei ilmeisesti edes havainnut tilannetta, sillä hän pyyhälsi paikalta päätään kääntämättä. Suomenlinnassa asuvalla Baballa saattoi olla kiire lauttarantaan, sillä hän ei liikennesäännöistä piitannut. Pohjoisella Makasiinikadulla Baba nimittäin ajoi kiellettyyn ajosuuntaan, kunnes siirtyi jalkakäytävälle huristelemaan.

Baba Lybeck

Lue myös: Uutisvuodon Baballa ongelma: urheilukrääsä valtaa kodin - kuvat!

Baban tulisi muistaa, että lain mukaan vain alle 12-vuotiaan saavat jalkakäytävällä pyöräillä ja kielletty ajosuunta -merkki koskee myös pyöräilijöitä.

Baban pakaroita satulan päällä lämmittää hassu karvainen nallen pää.
Baban pakaroita satulan päällä lämmittää hassu karvainen nallen pää.

Muuttui urheiluhulluksi

Baban vauhdikkaat ja itsevarmat liikkeet selittyvät sillä, että hänestä on tullut urheiluhullu. Hän harrastaa nykyään muun muassa salsaa, maratonia ja triathlonia.

Lue myös: Baba Lybeck päihitti Mikko Leppilammen hurjassa lajissa - kuvat!

Myös tiukkaa ruokavaliota Baba noudattaa. Hän kelpuuttaa lautaselleen vain kalaa, vihanneksia ja pähkinöitä.

Satsaus terveellisiin elämäntapoihin on selkesti kannattanut. Baba ei näyttänyt satulan päällä juuri kolmekymppistä vanhemmalta.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Pasi Murto ja Panu Hörkkö

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!