Uutisankkuri Pirjo Nuotio vinkkaa lomakohteesta: Superkiva kaupunki!

Uutisankkuri Pirjo Nuotio vinkkaa lomakohteesta: Superkiva kaupunki!

27.05.2016 17:20

Perinteikäs Kummit Golf tempaistiin Vanajanlinnan Linna Golfissa torstaina (26.5.) ja kummikapteenit ryhmineen saivat golfata tänäkin kesänä sadekelissä.

Mukana hyväntekeväisyystapahtumassa oli muun muassa MTV3:n uutisankkuri Pirjo Nuotio. Nuotio kertoo kesänsä kuluvan töiden ohessa mummuillen, golfaten ja matkustaen. 

-Lähden kesällä muun muassa Kööpenhaminaan, Dubrovnikiin ja Bratislavaan.

 

Nuotio on pitkäaikainen jäsen Lastenklinikoiden Kummit ry:n hallituksessa. 

 

Kielitaidosta hyötyä

Kielitaitoinen Nuotio on opiskellut italiaa kolme vuotta ja espanjaa 20 vuotta. Espanjan kielellä Nuotio kertoo jo pärjäävänsä, ja kieltä hän on päässyt hyödyntämään Etelä-Amerikassa ja Kuubassa matkustellessaan. Kielitaito on auttanut myös töissä.

-Noissa maissa on ollut tosi kiva, kun on osannut espanjaa. Ei niissä kovin hyvin edes englannilla pärjää. Töissä kielitaidosta on ollut hyötyä esimerkiksi vieraskielisten nimien ja sanojen ääntämisessä.

 

Madrid on suosikkini

Espanjasta löytyy Nuotion suosikkilomakohde.

-Lähden mielelläni aina Madridiin. Se on superkiva kaupunki, ja olen kehottanut myös kavereitani vierailemaan siellä. Madrid on kodikas ja sen vanhakaupunki on sopivan pieni, joten kävellen pääsee helposti paikasta toiseen, Nuotio kertoo.

 

Kuvat: Mika Pollari

Teksti: Maija Knuuttila
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!