Katso videot!

Uusi popsentaatio Now United saapuu tänään Suomeen! Mukana 16-vuotias suomalainen "B-Girl" Joalin Loukamaa - katso esittelyvideo!

Uutiset | 18.06.2018 13:52

Spice Girls ja S Club 7 -yhtyeiden managerina sekä Idol- ja Tanssii tähtien kanssa -TV-formaattien kehittäjänä tunnetun Simon Fullerin perustama Now United saapuu Suomeen tänään maanantaina 18. kesäkuuta.

Tiedotteen mukaan näyttävä yhtye koostuu 14 eri kansallisuutta edustavasta laulajasta ja tanssijasta, joista jokainen on löydetty yhtyeeseen sosiaalisen median kanavien kautta. 

Yksi uusista tähdistä on suomalaissyntyinen, Meksikossa asuva 16-vuotias "B-Girl" Joalin Loukamaa. Muut ovat kotoisin Brasiliasta (Any Gabrielly), Filippiineiltä (Bailey May), Senegalista (Diarra Sylla), Etelä-Koreasta (Heyoon Jeong), Japanista (Hina Yoshihara), Kanadasta (Josh Beauchamp), Kiinasta (Krystian Wang), Iso-Britanniasta (Lamar Morris), USA:sta (Noah Urrea), Mexikosta (Sabina Hidalgo), Intiasta (Shivani Paliwal), Saksasta (Sina Deinert) ja Venäjältä (Sofya Plotnikova).

Breikkaava tyttö

Suomessa syntynyt, mutta tällä hetkellä Meksikossa perheensä kanssa elävä Joalin Loukamaa valittiin Now Unitediin meksikolaisen mallitoimiston ehdotettua hänelle osallistumista Simon Fullerin esittämään koekuvauskutsuun.

- Tuntuu aivan uskomattomalta päästä mukaan edustamaan Suomea tällaiseen ryhmään, jota luotsaa yksi maailman arvostetuimmista viihdealan konkareista. Minut hyväksyttiin mukaan juuri sellaisena kuin olen, eli B-girlinä, breikkaavana tyttönä. Innostuin breakdancesta kuuntelemalla kahdeksankymmentäluvun New Yorkin hiphoppia. Sen ajan tyyli edustaa minulle itsenäistä, inspiroivaa ja jopa rajua tapaa pukeutua ja tanssia. Haluankin omalta osaltani levittää hiphopin ilosanomaa joka on täynnä rauhaa, rakkautta ja hyväksyntää, aivan kuten yhtyeemme Now United,Joalin iloitsee.

Koska ryhmämme edustaa 14 eri kansallisuutta ympäri maailman, on minulle myös tärkeää kertoa heille ja faneillemme Suomesta ja suomalaisuudesta. Vaikka olen itsekin elänyt erittäin kansainvälisen nuoruuden, on Suomella aina paikka sydämessäni. Siksi odotankin kovasti, että pääsen pian konkreettisesti näyttämään ryhmällemme, mitä se oikein tarkoittaa. Vien kaverit ainakin saunaan ja haluan myös näyttää Helsingin parhaita puolia.

Joalin asuu tällä hetkellä Playa Del Carmenissa, jossa hänen äitinsä ja isäpuolensa pitävät tanssistudiota.

Etäisyys Suomeen on auttanut tajuamaan, kuinka ihmeellinen maa se on kauniin luontonsa ja varsinkin lumen ansiosta. Pyrimme käymään Suomessa vuosittain ja etenkin kesäisin tykkään kalastaa. Viihdyn myös suomalaisessa metsässä, johon jään helposti useiksi tunneiksi vaan fiilistelemään. Äitini rakkaus matkusteluun on vienyt meitä ympäri maailman ja olen muuttanut kaupungista ja maasta toiseen useasti. Ennen kuin muutimme Meksikoon, asuimme Espanjan Alicantessa. Matkustaminen on paitsi laajentanut maailmankuvaani, myös opettanut minua olemaan avoimempi ja sopeutuvaisempi kuin kenties monet muut ikäiseni. Rakastan esiintymistä ja olen jo pienestä pitäen rakentanut perhejuhliimme tanssiesityksiä. Seitsemänvuotiaana minulla oli ystävä, joka rakasti Michael Jacksonia. Inspiroiduin hänen kauttaan urbaanista musiikista ja tanssista. Voi sanoa, että elän ja hengitän tanssin tahtiin.
 

Now United esiintyy yleisölle Linnanmäellä  20. kesäkuuta kello 14.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:now united
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!