Katso kuva!
Antti Väre

Uusi päivä -tähti rakastui: iski 14 vuotta vanhemman naisen!

07.01.2017 14:02

Uusi päivästä -tv-sarjasta tuttu näyttelijä Antti Väre, 26, on rakastunut mies. Seiskan saaman tiedon mukaan hän on viime syksystä lähtien tapaillut Ikaalisissa asuvaa nuoriso-ohjaajaa. Ikäeroa pariskunnalla on 14 vuotta, sillä näyttelijän ihastus on 40-vuotias kahden lapsen äiti.

Antin naisystävä on julkaissut pariskunnasta yhteiskuvia Instagram- ja Facebook-sivuillaan.

– Pariskunnan ystävät ovat kommentoineet yhteiskuvien alla sydämillä. Yksi sydänviestien lähettäjistä on Haloo Helsingin Elli, joka on kirjoittanut kuvan yhteyteen lyhyen tekstin, jonka perusteella hän on todella onnellinen Antin ja naisen suhteesta, Seiskalle kerrotaan.

Myös Antti innostui julkaisemaan parista hiljattain yhteiskuvan Instagram-sivuillaan.

 

 

Kuva, jonka Antti Väre (@antti.vare) julkaisi

Lemmenlomalla Kreikassa

Suhde on jo sen verran vakaalla pohjalla, että Antti vietti joulun yhdessä uuden naisystävänsä ja tämän lasten kanssa. Loppusyksystä he lomailivat yhdessä Kreikan Santoronilla.

– He ovat onnellisia yhdessä, lähipiiristä vahvistetaan.

Elli kiisti suhteen

Seiska uutisoi joulukuussa 2015 Antin viihtyvän Haloo Helsinki -yhtyeen solistin Ellin seurassa. Myöhemmin selvisi, että kyse on pelkästä ystävyydestä. Lähipiiristä kerrotaan, että Antti ja Elli ovat tunteneet toisensa jo vuosia ja ovat edelleen hyvissä väleissä keskenään.

– Meillä ei todellakaan ole suhdetta. Nauroimme, kun näimme jutun. Teillä oli ollut hieman väärät tietolähteet. Olemme vain ystäviä. En kuitenkaan paljasta, olenko sinkku vai varattu, Elli naureskeli vuoden 2015 Linnan juhlissa Seiskalle.

Uuden päivän lisäksi Antti Väre on näytellyt muun muassa elokuvissa Myrsky ja Kulman pojat. Lisäksi hänet on nähty Tampereen komediateatterissa Lainahöyhenissä-näytelmässä.

Seiska ei tavoittanut pariskuntaa kommentoimaan suhdetta.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!