Uusi päivä -tähti Kai Vaine rakastui vastanäyttelijäänsä – uusi kulta Sanni Haahdenmaa haki avioeroa vain kaksi viikkoa sitten!

Uutiset | 29.01.2018 09:36

Seiska kertoi aikaisemmin, että Uusi päivä -sarjassa näyttelevä Kai Vaine, 39, erosi tanssijakihlatustaan Laura Allosesta viime syksynä.

Lue lisää: Yllätysero! Häitä suunnitelleet näyttelijä Kai Vaine ja tanssijarakas Laura Allonen purkivat kihlauksensa: "Lähdimme eri suuntiin!"

Selviytyjät Suomi -sarjan lehdistötilaisuudessa Kai paljasti löytäneensä rinnalleen jo uuden kumppanin. Seiskan tietojen mukaan Kain uusi kulta on näyttelijä Sanni Haahdenmaa, joka myös näyttelee Uusi päivä -sarjassa.

Lue lisää: Uusi päivä -romanssi! Kihlatustaan eronnut Kai Vaine rakastui vastanäyttelijäänsä – ovat pari myös tv-sarjassa!

Sanni on jättänyt avioerohakemuksen Tomi-miehensä kanssa Pirkanmaan käräjäoikeuteen 12. tammikuuta. Ex-pariskunta asuu kuitenkin vielä toistaiseksi saman katon alla Kangasalla.

Kuhertelua ravintolassa

Kai ja Sanni bongattiin hiljattain hakemasta ruokaa tamperelaisesta sushiravintolasta.

– He vaihtoivat avoimesti pusuja ja koskettelivat toisiaan, Seiskalle raportoidaan Mansesta.

Kain uusi rakas on Sanni Haahdenmaa, jonka kanssa hän näyttelee Uusi päivä -sarjassa.
Kain uusi rakas on Sanni Haahdenmaa, jonka kanssa hän näyttelee Uusi päivä -sarjassa.

Joogaopettajanakin työskentelevä Sanni on näytellyt Uusi päivä -sarjassa Elina Haavistoa vuodesta 2010. Seitsemään vuoteen mahtuu kaksi pidempää taukoa, kun hän sai perheenlisäystä. Sanni on kahden pienen lapsen äiti.

Lue myös: Avointa flirttiä netti-tv:ssä! Kai Vaine ja uusi rakas Sanni Haahdenmaa ylistivät toisiaan Uusi päivä -fanilähetyksessä: "Pitäiskö meidän mennä treffeille?"

Kai Vaine puolestaan seurusteli ennen Lauraa näyttelijä Iina Kuustosen kanssa. Pitkä suhde päättyi eroon vuonna 2013. Kai on näytellyt Uuden päivän lisäksi muun muassa Salatuissa elämissä ja elokuvissa Suden vuosi ja Ei kiitos. Tänä keväänä Kai nähdään Nelosella Selviytyjät-sarjassa.

– Näyttelijän ammatista ollut autiolla saarella mitään hyötyä. Toiset osasivat juonitella pudotusäänestyksissä paremmin.

– Mietin pitkään, haluanko lähteä mukaan ohjelmaan. Ainoa huono puoli koko sarjassa on, että se tulee televisiosta. Muuten se oli ikimuistoinen kokemus.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Yle
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!