Hyppää pääsisältöön
Niko Nousiainen yhdistettiin seksipommiin.

Uuh! Niko Nousiaisella sutinaa tv-seksipommin kanssa – tyrmäävä kuva kaunottaresta!

Tosi-tv-julkkis Niko Nousiainen on sitkeiden suhdehuhujen kohteena. Hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä Love Island Suomi -sarjasta tuttuun Pauliinaan.

– Olemme tavanneet muutaman kerran, Niko myöntää Seiskalle.

Lue myös: Niko Nousiaiselle piikikäs kysymys ex-vaimosta: ”Miltä tuntuu, kun Sofialla on rikas mies?” Huikea kuitti takaisin: Jos rikkaus on…

Petipuuhissa!

Viime syksynä Sub-kanavalla esitettyssä Love Island Suomessa Pauliina vietti tiiviisti aikaa Ville-nimisen komistuksen kanssa. Ohjelmassa kaksikko pääsi viettämään yhteistä yötä sviittiin ja päätyivät saman peiton alle.

Pauliina Love Island -ohjelmassa.

Lue lisää: Ohhoh, Pauliina ja Ville intoutuivat petipuuhiin Love Island Suomessa! "Nyt sillä ihan oikeesti seisoo" - katso video!

Terveydenhoitoalalla työskentelevä Pauliina kertoi ohjelman alkaessa, että hänessä parasta on hyvä huumorintaju, kroppa, naama ja luonne.

Lue lisää: Paljon paljastavat videot Love Islandin sinkkukaunottarista ja poikamiehistä - katso! Blondi Pauliina: "Mussa on parasta kroppa ja naama!"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan arkisto ja MTV

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!