Hyppää pääsisältöön
Mika Saukkonen kirjoittaa kirjaa.

Urheilutoimittaja Mika Saukkosella salainen kirjaprojekti – ”Kyseessä on mielenkiintoinen nimi!”

Maikkarin Tulosruudun pitkäaikaisena uutistenlukijana kunnostautunut Mika Saukkonen, 52, on toimittajana todellinen monitoimimies.

Aikoinaan luokanopettajaksi kouluttautunut kouvolalainen muistetaan myös hyvin vuosituhannen vaihteen Hockey Night -jääkiekkolähetyksistä Timo Jutilan aisaparina, mutta oranssit pikkutakit ovat olleet jo hyvän aikaa historiaa. Mika nähdään nykyisin myös Huomenta Suomessa.

Lue myös: Timo Jutila lataa täyslaidallisen Raimo Summasesta ja kaikkien aikojen leijonaskandaalista: "Eihän niin vain voi käyttäytyä!"

– Urheiluankkurin homma on yhä päätyöni, mutta olen tykännyt olla myös Huomenta Suomessa. Siinä pääsee kivasti käsittelemään erilaisia aiheita, Mika perustelee Seiskalle.

– Tykkään ylipäänsä siitä, että välillä pääsee tekemään vähän erilaisia hommia.

Vastapainona tv-kameroiden loisteelle Mika kirjoittaa kaikessa hiljaisuudessa kirjaa. Häneltä on aiemmin ilmestynyt viime vuonna kirjakauppoihin putkahtanut Timo Jutilan elämäkerta.

– Kirja on työn alla, ja se ilmestyy ensi syksynä. Enempää en voi vielä siitä kertoa, mutta sanotaan näin, että kyseessä on jälleen mielenkiintoinen nimi, Mika myhäilee.

– Kirjaa kirjoittaessa pääsee kehittämään itseään ja huomaamaan, että ehkä sitä osaakin jotain.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!