Katso kuva!

Urheilutähtien sokkiero! Lindsey Vonn ja P.K. Subban julkaisivat pysäyttävän ilmoituksen somessa

Uutiset | 30.12.2020 11:14

Kolme vuotta seurustelleet huippu-urheilijat Lindsey Vonn, 36, ja P.K. Subban, 31, ovat eronneet. Kaksikko ilmoitti erosta omilla Instagram-tileillään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

- Viimeisen kolmen vuoden aikana PK ja minä olemme viettäneet uskomattomia hetkiä yhdessä. Hän on kiltti, hyvä mies, jota kunnioitan suuresti. Siitä huolimatta, runsaan pohdinnan jälkeen olemme päättäneet jatkaa eteenpäin erillämme. Pysymme aina ystävinä ja rakastamme toisiamme suunnattomasti, Pyydämme, että kunnioitatte yksisyyttämme tänä aikana, Lindsey kirjoitti omassa päivityksessään, jonka ohessa hän oli julkaissut yhteiskuvan ex-parista.

Lue myös: Paparazzi iski! Alppitähti Lindsey Vonn niukoissa bikineissä - ei voinut pitää näppejään erossa kiekkoilijarakkaastaan allasbileissä Miamissa!

Myös P.K. Subban julkaisi samankaltaisen päivityksen omalla sometilillään.

- Lindsey on yksi kilteimmistä ja välittävimmistä ihmisistä, mitä tiedän. Tulen aina vaalimaan yhteistä aikaamme pariskuntana sekä lukuisia yhteisiä naurujamme, P.K. kirjoitti.

Lue myös: Rivo halkio, Lindsey Vonn! Superseksikäs alppikaunotar käänsi katseita arvostetussa urheilugaalassa - katso!

Urheilun superpariskunnaksi nimitetyn parin ero tuli monelle yllätyksenä, sillä Lindsey ja P.K. ovat vaikuttaneet aina hyvin ihastuneilta toisiinsa ja he ovat vuosien varrella julkaisseet useita hulvattomia videoita toisistaan. He menivät kihloihin kesällä 2019, mutta naimisiin pariskunta ei ehtinyt.

Lue lisää: Vau mikä kihlasormus, Lindsey Vonn!

Alppihiihdossa miltei kaiken mahdollisen voittanut Lindsey lopetti oman urheilu-uransa vuonna 2019. NHL-liigan tunnetuimpiin puolustajiin lukeutuva P.K. Subban puolestaan kiekkoilee tulevallakin kaudella New Jersey Devilsin riveissä.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!