Upea laulajatar Nelli Matula kiitollisena: Minua on kannustettu kasvamaan sellaiseksi naiseksi kuin haluan olla!

Uutiset | 09.02.2020 21:01

Jumalatar-albuminsa viime vuonna julkaissut laulaja Nelli Matula on yhä yllättynyt siitä, että hän on saanut mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan.

- Tämä on ollut upealla tavalla yllättävä matka. Laulaminen on ollut unelma-ammattini pienestä asti. Koen olevani etuoikeutettu voidessani tehdä tätä. Vaikka urani päättyisi huomenna, olen kiitollinen kaikesta. Olen myös häkeltynyt siitä, että asiat ovat toteutuneet nopeammin kuin olin ajatellut. Minulle Emma-ehdokkuus naissolistin kategoriassa oli yllätys. Ajattelin, että jos teen todella kovasti töitä, niin ehkä kuuden vuoden kuluttua voin edes haaveilla sellaisesta, Nelli sanoi Seiskalle.

Nelli Matula
Nelli Matula juhli Emma-gaalassa Mert Otsamon suunnittelemassa puvussa.

 

Rohkaiseva idoli

Nelli nousi koko kansan tietoisuuteen Tähdet, tähdet -ohjelman myötä vuonna 2017. Laulajan ihailijakunta on laaja, ja hän toivoo pystyvänsä rohkaisemaan fanejaan musiikillaan. 

- Toivon tuovani ihmisten elämään sellaista voimaantumista, että jokainen uskaltaa olla oma itsensä. Teen itse edelleen töitä sen eteen, että uskallan olla oma itseni muiden mielipiteistä välittämättä. Jos unelmoi jostain, on sitä kohti mentävä rohkeasti, laulaja sanoi.

 

Kiitokset kasvatukselle

Seiskan kysyessä Nelliltä, mistä hän on kiitollisin tällä hetkellä, pysähtyi laulaja pohtimaan asiaa.

- Kiitollisuuden aiheita on hyvä miettiä joka päivä. Olen todella kiitollinen siitä, että olen saanut kasvaa perheessä, jossa minua on kannustettu kasvamaan sellaiseksi naiseksi kuin haluan olla. Se ei ole itsestään selvää, ja siksi olen kiitollinen siitä joka päivä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!