Unohda Barbie - tältä näyttävät satojentuhansien eurojen elävät miesnuket!

Unohda Barbie - tältä näyttävät satojentuhansien eurojen elävät miesnuket!

29.01.2015 16:59

Ihmis-Barbiet ovat jo vanha juttu, ja nyt myös maailman tunnetuin “ihmis-Ken” Justin Jedlica on saanut rinnalleen kilpailijan.

Rodrigo Alves on 31-vuotias lontoolainen stuertti, joka on käyttänyt uusiin kasvoihinsa ja vartaloonsa lähes 245 000 euroa.

”Täydellistä ulkomuotoa” tavoittelevalle Rodrigolle on tehty yhteensä 31 plastiikkakirurgista toimenpidettä, kuten useita nenäleikkauksia, rasvaimu, vatsalihasimplantit, pohjeimplantit ja botox-ruiskeita.

 

 

Viimeisimpään, Kolumbiassa tehtyyn supervaaralliseen kuusi leikkausta yhdellä iskulla –operaatioon kuului neljäs nenäleikkaus, silmäleikkaus, korvaleikkaus, lisää rasvaimua sekä leuan runnominen suuremman hymyn takaamiseksi.

 

 

Koko homma maksoi reilut 70 000 euroa.

− Tämä on pitkä prosessi. Kun aloittaa, on vaikea lopettaa. Olen luontaisesti perfektionisti. Se on aivan kuin lumipalloefekti, jota ei voi pysäyttää, Rodrigo kuvailee hurahdustaan kauneusleikkauksiin.

 

 

- Olin teini-ikäisenä lihava, huonokuntoinen ja kuoliaaksi kiusattu, kunnes päätin muokata itseni uusiksi. En koskaan ole yrittänyt näyttää Ken-nukelta, mutta ystäväni ja media alkoivat kutsua minua siksi. Eikä se haittaa ollenkaan. Haluan vain olla parempi ihminen, ja olen todella onnellinen, mies hehkuttaa Instagramissa.

 

 

Mitä mieltä sinä olet Rodrigon uudesta lookista? Kommentoi!

KUVAT: INSTAGRAM

 

 

Teksti: Hanna Juntto
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!