Umpirakastuneet Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen tekivät unelmaloman Lofooteille: Halusimme kuherrella kahdestaan!

Uutiset | 31.08.2017 15:02

Fitnessguru Jutta Gustafsberg ja mainosalalla työskentelevä, Suomen Bachelor -ohjelmasta tuttu Juha Rouvinen ovat pitäneet yhtä viime keväästä lähtien. Umpirakastunut pariskunta lomaili menneenä kesänä Lofooteilla Pohjois-Norjassa.

- Emme miettineet missään vaiheessa, että olisimme lähteneet reissuun isommalla porukalla, sillä halusimme olla kahdestaan ja kuherrella. Osan öistä vietimme ulkona taivasalla ilman telttaa. Suomessa puolestaan vietimme aika molempien lasten kanssa, Jutta Gustafsberg kertoi Seiskalle.

Vaeltamisesta pitävä Juha toteaa, että reissu Pohjois-Norjaan oli yhteisen keskustelun tulos. Rakastavaiset miettivät aluksi lomamatkan ostamista lämpimään, mutta tulivat kuitenkin tulokseen, että haluavat kokea yhdessä jotain erilaista.

Juha on samoilla linjoilla Jutan kanssa siitä, ettei kaivannut muita ihmisiä seuraksi lomalle.

- Viihdymme kahdestaan! Olen ollut aiemmin Lofooteilla, joten tiesin, että siellä on mahdollisuus majoittua mökeissä, mutta halusimme yöpyä teltassa ja taivasalla. Lähdimme reissuun erävarustuksella. Majoituksen suhteen loma ei ollut luksusta, mutta muuten reissu oli kerrassaan upea. Vastaavaa elämystä ei rahalla saa, Juha toteaa.

 

 

Unelmaloma ❤️#lofootit @jrouvinen

Henkilön Jutta Gustafsberg (@jutta_gustafsberg) jakama julkaisu

 

Pidimme näppimme erossa toisistamme


Ensi viikon maanantaina Fox-kanavalla alkaa Tehtävä Lapissa -sarja, jossa Jutta nähdään kilpailijana ja Juha juontajan roolissa. Jutta ja Juha olivat vasta ruvenneet seurustelemaan, kun suuntasivat ohjelman kuvauksiin viime keväänä.

- Myötäelin kaikki jännittävät hetket ja pääsin myös juontajana suorittamaan kaikki tehtävät. Osa saattoi kuulostaa helpolta paperilla, mutta tehtävät muuttuivat nopeasti aika rajuiksi, kun vastakkain laitettiin kahdeksan kilpailuhenkistä ihmistä. Toki minulla ei ollut juontajana samaa kilpailujännitystä, mutta oli hienoa nähdä, miten kilpailijat suoriutuivat tehtävistä, Juha sanoo.

Kuvauksiin lähtiessä Jutta uskoi olevansa tehtävissä ylivoimainen, mutta huomasi pian kilpasisariensa olevan törkeän hyviä. Sarjan pressitilaisuudessa selvisi, että ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen oli ainoa, joka ei loukkaantunut sarjan kuvauksissa. Jutta mursi jalkansa suorittaessaan tehtävää.

- Se meni onneksi kuvausten loppupuolella. Minua olisi harmittanut, jos olisin joutunut jättämään kisan kesken. Olin todella sitkeä jalan kanssa. Vakuuttelin itselleni, että jalastani on mennyt nivelsiteet. Vasta kotiin palattuani kävin kuvauttamassa jalkani ja selvisi, että se on murtunut peräti kahdesta kohtaan.

Jutta ja Juha päättivät ennen kuvauksiin lähtemistä, ettei parin tuore suhde näy kameroiden edessä.

- Minusta se olisi ollut tyhmää muita kilpailijoita ja työryhmää kohtaan, jos olisimme olleet koko ajan vastarakastuneina pussailemassa. Juha teki omaa työtään ja minä omaa. Maltoimme pitää näppimme erossa toisistamme, Jutta naurahtaa.

 

Jutta ja Juha

 

Kyllästyin tv-ohjelmien tekemiseenEnnen Juhan tapaamista Jutta kyllästyi televisio-ohjelmien tekemiseen. Hän oli päättänyt, ettei tee enää yhtään ohjelmaa. Nyt hän on pyörtänyt päätöksensä.

- Tein sen verran pitkään laihdutusohjelmia, että mittani tuli täyteen. Ajattelin, että olen jatkossa valmis tekemään enää ainoastaan lyhyitä vierailuja televisio-ohjelmiin. Nyt olen valmis palaamaan kameran eteen, jos voimme tehdä niitä yhdessä Juhan kanssa, Jutta toteaa.

- Ehkä teemme yhdessä laihdutusohjelman, Juha naurahtaa.

Sen Jutta on kuitenkin päättänyt, ettei kuvaa rakkaansa kanssa yhteistä laihdutusohjelmaa.

- Meille on tullut paljon erilaisia ehdotuksia. Sen pitää olla jotain muuta kuin laihduttamiseen liittyvää. Haluan, että ohjelma liittyy syvällisempiin arvoihin ja henkisyyteen. Ohjelmassa täytyy olla myös hyvää fiilistä ja vahvaa tunnetta, eikä se saa olla mikään hömppäohjelma.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!