Katso kuva!
Sakke Järvenpää

Ulosotossa neljä miljoonaa – Sakke Järvenpää ajaa silti ökyautolla!

Uutiset | 20.02.2017 10:30

Legendaarinen rokkari Sakke Järvenpää omistaa näyttävän menopelin.

Saken auto

Sakke ajaa ökyautolla siitä huolimatta, että hänellä on ulosotossa lähes neljä miljoonaa euroa. Miehellä on allaan rahoitusyhtiön omistaja vuoden 2005 Porsche Cayenne 5D.

- Luulisi, että ulosottomies ulosmittaisi ensimmäisenä ökyauton, jos ulosottovelkaa on miljoonia, Seiskalle ihmetellään.

Asunto pistettiin lihoiksi

Seiska uutisoi syksyllä, että Saken Helsingin Laajasalossa sijaitseva ökyasunto myytiin pakkohuutokaupassa. Ulosottovirasto hyväksyi asunnosta korkeimman tarjotun, 951 000 euron tarjouksen.

TSEKKAA: Kääk, mikä ulosottohelvetti: asunnon pakkohuutokauppa ei ratkaise Sakke Järvenpään talousahdinkoa!

Asunnon myynnistä saadut rahat eivät kuitenkaan riitä lähimainkaan kattamaan Leningrad Cowboysista ja Sleepy Sleepersistä tunnetun Saken valtavaa ulosottovelkaa. Marraskuussa Saken ulosottorekisteri oli nimittäin 13 sivua pitkä, ja hänellä oli ulosotossa yli 3,95 miljoonaa euroa.

Suurin yksittäinen karhuttu summa on noin 2,7 miljoonan euron velkakirjasaatava, jota haki Nordea-pankki. Nordea haki Sakelta myös toista reilun miljoonan euron yksityisoikeudellista saatavaa.

Lisäksi Sakella oli ulosotossa lukuisia pienempiä summia, kuten useita pysäköintivirhemaksuja, jäännösveroja ja vakuutusmaksuja.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!