Uhkea promoottori Sointu Orvokki manaa koronaepidemiaa: Yhtäkkiä uuden yritykseni toiminta on vaakalaudalla!

Uutiset | 14.03.2020 13:09

Koronavirusepidemian laineet lyövät lujaa elinkeinoelämään. Monet teollisuudenalat kärsivät toimituskatkoista ja kysynnän romahtamisesta. Varsinkin pienet yritykset ovat kovilla, sillä kulut juoksevat samalla kun kassavirta tyrehtyy. Synkimmät ennustajat povaavat ei pelkästään notkahdusta talouteen, vaan todellista superlamaa, jollaista ei olla nähty sitten pimeän 1930-luvun.

Epidemia on tekemässä selvää myös yrittäjä Sointu Orvokin uusista bisneskuvioista. Instagram-seuraajiaan näyttävyydellään ilahduttava superblondi kirjoittaa lauantaina 14.3., että tilanne näyttää synkältä.

Uusi yritykseni, johon olen sitonut niin paljon työtä, odotuksia ja tunnetta, onkin yhtäkkiä toiminnaltaan vaakalaudalla. ...Tsemppiä erityisesti kaikille pienyrittäjille! Jokainen tulee ottamaan iskuja, osa isompia ja osa pienempiä. Jos täysin perseelleen menee, niin sitä voi vaikka riipasta porukalla vuoden lopussa konkurssikännit.

Tarkemmin Sointu Orvokki ei sakkaavasta bisneksestään kerro.

Toisaalta hän kertoo seuraajilleen myös pakertavansa opiskelujen päättötyön parissa. Ehkä koronan jyllätessä onkin hyvä aika saattaa luvut päätökseen.

 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!