Katso kuvat!

Uhkea Big Brother Suomi -Mira on twerkkaaja ja ylpeä naisellisuudestaan: "Näin hyviä tissejä ei saa ees Tallinnasta!"

05.09.2019 15:33

Big Brother Suomi -asukkaista peräti kaksi hallitsee twerkkaamisen. Punahiuksinen Milla tanssii twerkaus-tanssiryhmässä, mutta myös perussuomalaiseksi tunnustautuva Mira taitaa pyllyn hyllytyksen. 

TAUSTAA: Big Brother Suomi -Milla on twerkkauksen superosaaja: ”Minun on sanottu halventavan itseäni!”

Miran Instagram-tililtä löytyy nimittäin valokuva, jonka kuvatekstissä hän kertoo käyneensä opettamassa twerkkaamista polttareissa. 

- Jokin aika sitten sain oudon viestin: "Tulisitko meidän polttareihin opettaa twerkkausta?"  suostuin tietysti. Tänään oli se päivä, oli aika siistiä, Mira hehkuttaa. 

Kuten jo Miran esittelyvideolta saattoi bongata, löytyy naisen kotoa myös tankotanssiin soveltuva pylväs. Nähtäväksi jääkin, saako Mira mahdollisuuden esitellä taitojaan kuluvan Big Brother Suomi -kauden aikana. 

Varmaa on ainakin se, että Mira on ylpeä kurveistaan. Hänen Instagram-tililtään löytyy twerkkauksen lisäksi valokuvia bileilloista, jolloin hän on rohkeasti korostanut naisellisuuttaan avonaisilla kaula-aukoilla. 

Mira on osoittanut kuvateksteissä myös hyvää huumorintajua. Hän käyttää muun muassa hastagia: Näin hyviä tissejä ei saa ees Tallinnasta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!