Hyppää pääsisältöön
Nina Heinikoski on mustasukkainen.

UFC-tähti Makwan Amirkhanin ex-rakas Nina Heinikoski myöntää: Olen todella mustasukkainen!

Seiska paljasti toukokuussa Miss Suomi -semifinalisti Nina Heinikosken, 25, elävän avoliitossa UFC-tähti Makwan Amirkhanin kanssa. Kolme vuotta kestänyt suhde on nyt kuitenkin tullut tiensä päähän.

– Päätimme ennen juhannusta eri teille lähtemisestä. Makwan muutti pois yhteisestä Turun-kodistamme. Suhteen päättyminen on aina surullista ja raskasta, Nina kertoo Seiskalle.

Lue myös: Sokkiero! UFC-tähti Makwan Amirkhani ja missikaunotar Nina Heinikoski päättivät suhteensa!

Nina ja Makwan ovat yhä tekemisissä toistensa kanssa ja jatkavat elämää kavereina.

– Emme ole vihoissa tai riidoissa, ja toivoimme toisillemme ainoastaan hyvää. Vaikka emme ole enää yhdessä, olemme läheisiä ja toivottavasti pystymme rakentamaan kaverisuhteen.

Makwanin mahdollinen uusi suhde mietityttää Niinaa, joka myöntää olevansa luonteeltaan todella mustasukkainen.

– Varmasti uudet suhteet häiritsevät molempia, mutta en ole ainakaan itse viettämässä villiä sinkkukesää, vaan katse on vahvasti Miss Suomi -kilpailussa.

Lue myös: UFC-tähti Makwan Amirkhanista yllättäen eronnut missi-Nina avautuu suhteen päättymisestä: ”Unelmat ajoivat kulkemaan eri polkuja!”

Sisustin erokotimme

Eron jälkeen Nina on totutellut yksin asumiseen. Hän ja Makwan olivat hankkineet juuri ennen eroa uuden lemmenpesän Turun keskustasta.

– Makun tavaroita on edelleen asunnossani.

Lue myös: Missikaunottaresta eronnut Makwan Amirkhani liittyi Tinderiin – ex-rakas Nina Heinikoski: ”Ystävät ovat kertoneet ikävistä huhuista!”

Nina kertoi toukokuussa Seiskalle, että asunnossa on ainoastaan keittiöpöytä ja sänky.

– Sain sisustettua asunnon mieleiseksi ennen eroamme. Makwan otti erossa muutamia huonekaluja mukaansa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!