Uutiset

Tyttöystävät mustasukkaisia! JVG:n suosikkiräppäreiden ökyharrastus laajeni ulkomaille – ”Siitä on tullut kotona sanomista!”

20.03.2019 07:43

JVG:n räppärikomistukset ovat varattuja miehiä. Jarella, 31, on pitkäaikainen avopuoliso, jota hän ei ole tuonut julkisuuteen. VilleGalle, 31, puolestaan on viihtynyt vuoden päivät Selviytyjät-ohjelmasta tutun tubettajan Veronica Verhon kanssa, mutta pariskunta ei ole koskaan poseerannut yhdessä.

Lue myös: Uuh, VilleGalle ja Veronica-rakas viettivät helliä hetkiä lentokentällä: piiloutuivat ovelasti paparazzilta – kuvat!

Tyttöystävät eivät kuulemma ole mustasukkaisia miestensä naisihailijoista.

– He ovat pikemmin mustasukkaisia golfista, joka vie nykyään paljon aikaa. Siitä on tullut kotona vähän sanomista. Muuhun he ovat jo tottuneet, Jare paljastaa.

Lue myös: Räppäri VilleGalle kieltäytyi Selviytyjät-ohjelmasta – ”Tulisi äitiä ikävä!”

Duon golfharrastus on laajentunut Suomen rajojen ulkopuolelle.

– Olemme käyneet golfreissuilla paljon, mutta viime reissulla Dubaissa olimme ensimmäistä kerta kannustamassa suomalaisia kisoissa, Jare sanoo.

– Suomessa yleensä kävelemme radan, mutta ulkomailla ajamme golfkärryllä. Matkat ovat siellä niin pitkiä, että kävellen peli olisi hidasta, Ville kertoo.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!