Hyppää pääsisältöön
Jare ja VilleGalle harrastavat golfia.

Tyttöystävät mustasukkaisia! JVG:n suosikkiräppäreiden ökyharrastus laajeni ulkomaille – ”Siitä on tullut kotona sanomista!”

JVG:n räppärikomistukset ovat varattuja miehiä. Jarella, 31, on pitkäaikainen avopuoliso, jota hän ei ole tuonut julkisuuteen. VilleGalle, 31, puolestaan on viihtynyt vuoden päivät Selviytyjät-ohjelmasta tutun tubettajan Veronica Verhon kanssa, mutta pariskunta ei ole koskaan poseerannut yhdessä.

Lue myös: Uuh, VilleGalle ja Veronica-rakas viettivät helliä hetkiä lentokentällä: piiloutuivat ovelasti paparazzilta – kuvat!

Tyttöystävät eivät kuulemma ole mustasukkaisia miestensä naisihailijoista.

– He ovat pikemmin mustasukkaisia golfista, joka vie nykyään paljon aikaa. Siitä on tullut kotona vähän sanomista. Muuhun he ovat jo tottuneet, Jare paljastaa.

Lue myös: Räppäri VilleGalle kieltäytyi Selviytyjät-ohjelmasta – ”Tulisi äitiä ikävä!”

Duon golfharrastus on laajentunut Suomen rajojen ulkopuolelle.

– Olemme käyneet golfreissuilla paljon, mutta viime reissulla Dubaissa olimme ensimmäistä kerta kannustamassa suomalaisia kisoissa, Jare sanoo.

– Suomessa yleensä kävelemme radan, mutta ulkomailla ajamme golfkärryllä. Matkat ovat siellä niin pitkiä, että kävellen peli olisi hidasta, Ville kertoo.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!