Katso kuvat!
Isa Halme.

Tyrmäävää turkoosikauneutta! Pelicansin nuorin cheerleader Isa, 19, on todellinen lätkävalio – tyrmää silti ajatuksen seurustelusta kiekkoilijan kanssa: ”Apua”

08.02.2019 19:00

Joskus ammoisina aikoina cheerleaderit on saatettu niputtaa samaan syssyyn missien ja muiden ”tyhjäpäiden” rinnalle. Tällaiset keskiajalta kotoisin olevat yleistykset ovat kuitenkin kaikessa typeryydessään naurettavia.

Millainen henkilö haluaa cheerleaderiksi? Eli siis kannustamaan ja ketkuttamaan varsin vähissä vaatteissa tuhatpäisen yleisön iloksi – jopa silmänruoaksi?

Vastauksia tietysti on yhtä paljon kuin on cheerleaderitäkin. Mutta jos lahtelaiselta Isa Halmeelta kysytään, niin vastaukseksi saa, että Pelicansia kannustaa lukenut, opinnoissaan erinomaisesti menestynyt fiksu nuori nainen.

– Kirjoitin viime keväänä ylioppilaaksi ja pääsin sen jälkeen ensiyrittämällä Helsinkiin oikeustieteelliseen. Lopetin siellä kuitenkin jouluna, koska se ei oikein ollut oma juttuni, seuraavaksi lentäjän ammattiin tähtäävä Isa kertoo Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

19-vuotias Isa on Pelicans Dance Girlsin nuorin jäsen. - Joskus saan kuulla vähän läppää siitä, tyrmäävä tummaverikkö naurahtaa.
19-vuotias Isa on Pelicans Dance Girlsin nuorin jäsen. - Joskus saan kuulla vähän läppää siitä, tyrmäävä tummaverikkö naurahtaa.

 

19-vuotiaana hän on Pelicans Dance Girlsin nuorin jäsen. Siitä cheerleadereiden keskuudessa revitään toisinaan huumoria.

– Välillä muut tytöt juttelevat jostain ja heittävät, että ai niin, eihän Isa ollut vielä syntynytkään silloin! Mutta siis ihan läpällä vaan, Isa nauraa.

Lue lisää: Lahdessa Liigan seksikkäin cheerleader? Oululainen Mira, 24, hylkäsi Kärpät ja ryhtyi kannustamaan Pelicansia – nyt lahtelaiskollit iskevät kurvikaunottarelle kilpaa silmää

– Olen tullut tosi hyvin toimeen kaikkien kanssa ja meillä on tosi tiivis porukka, vaikka olenkin kaikista nuorin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Liigan kärkikahinoissa lentävä Pelicans nauttii näyttävien Dance Girlsien kannustuksesta.
Liigan kärkikahinoissa lentävä Pelicans nauttii näyttävien Dance Girlsien kannustuksesta.

 

Pelicans Dance Girls yrittää erottautua muiden liigajoukkueiden tanssiryhmistä kahdella tavalla: ensinnäkin lahtelaiset kannustavat kaukalon kulmasta löytyvällä lavalla, eivät perinteisesti hallin portailla.

Toisekseen Dance Girls satsaa astetta vaativampiin koreografioihin kuin ehkä monet muut liigan cheerleaderit. Isakin kertoo aloittaneensa tanssimisen jo 6-vuotiaana.

– Aloitin silloin baletin. Sen jälkeen on tullut tanssittua varsinkin hip-hopia ja show-tanssia, Isa kertoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨🙇🏽‍♀️

Henkilön Isa Aurora Halme (@isaauroraaa) jakama julkaisu

On olemassa niitä cheerleadereita, joille tärkeintä on itse tanssi, esiintyminen ja ryhmähenki. Ja sitten on niitä, jotka ovat kaiken jo mainitun päälle vielä erittäin kiinnostuneita itse jääkiekostakin.

– Tosi paljon tulee katsottua lätkää. Kävin jo pikkutyttönä iskän kanssa hallilla, ja lätkä on ollut tosi vahvasti mukana koko elämäni ajan. Nykyään katson kaikki Pelsun vieraspelitkin.

Mikä siinä Pelsussa niin viehättää?

– Se on lahtelainen, turkoosi ja meidän kotijoukkue!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 @karitraa #karitraa

Henkilön Isa Aurora Halme (@isaauroraaa) jakama julkaisu

Muiden Dance Girlsien tavoin myös näyttävää Isaa on turha etsiä Tinderistä saati muista treffisovelluksista. Hän kertoo olevansa onnellisesti parisuhteessa, muttei missään nimessä jääkiekkoilijan kanssa.

– En, en tosiaankaan voisi kuvitellakaan mitään sellaista! Kyllähän heitä välillä näkee yössä, mutta… Apua. En voisi kuvitella seurustelevani kiekkoilijan kanssa, hän nauraa.

Isa Halme.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!