Katso kuva!
Vilma Bergenheim esitteli siskonsa.

Tyrmäävä kaksikko! Selviytyjät-tähti Vilma Bergenheim esittelee Olga-siskonsa – ”En ole haaveillut mallinurasta!”

13.04.2019 09:12

Selviytyjät-tähti ja huippumalli Vilma Bergenheim saapui neljä vuotta nuoremman Olga-siskonsa kanssa Kansallismuseon Inherit the Dust -näyttelyyn.

– En ole haaveillut Vilma-siskoni tavoin mallinurasta. Pidimme tiiviisti yhteyttä, vaikka hän oli 20 vuotta ulkomailla, ja olen hänen 6-vuotiaan Tyson-poikansa kummi, Olga kertoo Seiskalle.

Vilma Bergenheim ja Olga-sisko.

Lue myös: Ex-kiekkotähti Sean Bergenheim vaimonsa osallistumisesta Selviytyjät-sarjaan: ”Esiin nousee asioita, joita Vilma ei ole kertonut aiemmin!”

Ex-kiekkoilija Sean Bergenheimin kanssa naimisissa oleva Vilma on työskennellyt mallina 15-vuotiaasta lähtien. Hän tekee edelleen mallintöitä, mutta kertoi helmikuussa Seiskalle, että toivoo jatkossa elättävänsä itsensä tv- ja hyvinvointialan töillä.

– Hienointa mallintyössä on ollut, että olen päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja matkustamaan ympäri maailmaa. Olen asunut muun muassa Pariisissa ja New Yorkissa, Wilma kertoi Seiskalle helmikuussa.

Lue lisää: Malli ja Selviytyjät-kisaaja Vilma Bergenheim kiekkovaimon tittelistä: ”Ihmisillä on ennakkoluuloja”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!