fbq
Uutiset
07.12.2018 08:41
Teksti: Eetu Ampuja & Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Jasper Pääkkönen
Tylyt oharit: Linnan superjulkkiksilla salaiset jatkobileet aivan toisaalla! Jasper Pääkkönen, Anna Puu ja Pihla Viitala jättivät Linnan viralliset jatkot tylysti väliin!
Uutiset
07.12.2018 08:41
Teksti: Eetu Ampuja & Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin pääkaupungissa myöhään yöhön. Presidentinlinnan virallisilla jatkoilla Helsingin Kämp-hotellissa soitto soi yön pikkutunneille saakka.

Silti voineen sanoa, että virallisten Linnan jatkojen huipputunnelma saavutettiin jo hieman puolenyön jälkeen. Sen jälkeen meno alkoi hiljalleen hiipua, vaikka silmäätekeviä ja muita kutsuvieraita riittikin varsin mukavasti.

LUE MYÖS: Huomasitko? Jasper Pääkkönen rikkoi pukeutumisellaan etikettiä Linnan juhlissa - kuva! 

Väki alkoi selvästi vähentyä aamyöllä kello yhden korvilla. Kello kahdelta Kämpissä oli jo paikoin suorastaan väljää.

- Missä kaikki on? Täällähän on v***u ihan kuollutta, eräskin kutsuvieras-rouva parahti Peilisalista poistuttuaan.

Yksittäisestä tuhahduksesta huolimatta väen vähyys ei kuitenkaan ollut ongelma. Enemmänkin joitakin juhlijoita tuntui närästävän se, ettei suurin osa Linnan juhlien odotetuimmista ja kuvatuimmista nimistä koskaan saapunut Linnan jatkoille.

Kämpin kalliiden kattokruunujen alla ja huippuhotellin käytävillä kuuli useaan otteeseen ihmettelyjä siitä, että ”missä se Jasper oikein on.” Kyselyillä viitattiin tietysti näyttelijä Jasper Pääkköseen ja hänen puolisoonsa Alexandra Escatiin, joita ei näkynyt koko iltana Kämpissä.

KATSO LISÄÄ: Huhhuh, tässä he ovat! Jasper Pääkkönen ja superkaunis Alexandra Escat saapuivat Linnaan: kuin Hollywoodin supertähtiä – upeat kuvat!

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat olivat Linnan kuvatuin pari.
Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat olivat Linnan kuvatuin pari. Jatkoille he eivät saapuneet.

 

Moni muukin jätti jatkot väliin. Esimerkiksi laulaja Anna Puu ja näyttelijä Pihla Viitala loistivat poissaolollaan virallisilta jatkoilta. Sen sijaan laulaja Jenni Vartiainen kyllä vilahti jatkoilla, mutta vain häipyäkseen salakavalasti kesken kuvaussession.

LUE LISÄÄ: Erikoinen välikohtaus Linnan jatkoilla: tyrmäävän kaunis Jenni Vartiainen aiheutti valtaisan ryysiksen - salakavala temppu löi kaikki ällikällä!

Anna Puu ja tuottajarakas Jukka Immonen jättivät myös viralliset jatkot väliin.
Anna Puu ja tuottajarakas Jukka Immonen jättivät myös viralliset jatkot väliin.

 

Jasper Pääkkönen, Anna Puu, Pihla Viitala ja moni muu Linnan tunnetuimmista vieraista jatkoivat Linnasta juhlimaan itsenäisyyspäivää aivan toisaalle - salaa ja kauas median salamavalojen räiskeestä.

Pihla Viitala ja hänen rakkaansa Alexander Schimpf
 Pihla Viitala ja hänen rakkaansa Alexander Schimpf olivat Linnassa tiiviisti median kynsissä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »