Paparazzikuvat!

Tv-tähti Henkka Hyppönen törsäsi surutta: osti 70 000 euron arvoisen ökyauton - paparazzikuvat!

Uutiset | 29.11.2018 15:33

Seiska uutisoi taannoin, että television tähtijuontajapari Henkka Hyppönen ja Jenni Pääskysaari olivat koeajamassa ylellistä Mercedes Benz GLC 350 e -ökyautoa. Paparazzi havaitsi jo tuolloin, että erityisesti Henkka oli ihastunut uuteen peltilehmään, eikä mies voinut pitää hyppysiään irti autosta. 

KATSO MYÖS: HENKKA HYPPÖNEN JA JENNI PÄÄSKYSAARI KURVAILIVAT HELSINGISSÄ TULITERÄLLÄ ÖKY-MERSULLA – KUVAT!

Seiskan paparazzi havaitsi keskiviikkona (28.11.), että Henkan unelmat olivat käyneet toteen. Mies nimittäin tuli Tehtaankadulla vastaan uudenkarhean Mersun kanssa.

Henkan uusi kiesi

TraFin tietojen mukaan Henkka on hankkinut hiljattain yrityksensä omistukseen prikulleen samanlaisen Mersun, jota Jenni-rakkaansa kanssa koeajoivat. Auton väri oli vaan vaihtunut valkoisesta mustaksi. 

Henkka vie Mersun jemmaan

Henkka pitää selvästi autoaan kuin kukkaa kämmenellä. Hän on hankkinut sille oman autohallipaikan aivan kotinsa vierestä.

Henkka tyylitietoisena

Autohallista nousi kadulle tyytyväisen näköinen Mersu-mies, joka oli taas laittautunut viimeisen päälle trendikkäisiin vaatteisiin. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!