Miska Haakana nousi suuren yleisön tietoisuuteen Selviytyjistä.

Tv-tähteys ei muuttanut tubettaja Miska Haakanan tapoja: Menen lähikauppaan pieruverkkareissa – ”Toivottavasti epäterveellistä ruokavaliotani ei tuomita!”

26.03.2019 15:01

Miska Haakana, 22, on yksi Suomen tunnetuimmista tubettajista, mutta Selviytyjien myötä myös vanhempi ikäryhmä on ruvennut tunnistamaan hänet. Julkisuus ei ole ainakaan toistaiseksi häirinnyt tv-tähteä.

Lue myös: Alisa-rakas tubettaja Miska Haakanan osallistumisesta Selviytyjät-sarjaan: ”Joutunut juonittelemaan ja pelaamaan pärjätäkseen!”

– Olen aina tykännyt siitä, että ihmiset tulevat juttelemaan minulle. Nykyisin kauppareissuilla skidien lisäksi myös kauppojen kassat luovat pitkiä katseita. En ole kuitenkaan ruvennut muuttamaan käyttäytymistäni tai itseäni, vaan menen lähikauppaan pieruverkkareissa ja syön samaa ruokaa kuin ennenkin. Toivottavasti kukaan ei tuomitse minua epäterveellisen ruokavalioni takia, Miska naurahtaa.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Miska Haakana ja uskomattoman kaunis Alisa-rakas hankkivat isomman asunnon: ”Pystymme erottamaan työn ja yksityiselämän!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!